≫ 

Poznata je po širenju nogu i prodaji narkotika! Kaća Grujić žestoko oplela po Mini Vrbaški, pa poručila da se vide NA SUDU! (VIDEO)

Zbog uvreda koje je maloletna Mina iznela, pevačica je već podnela tužbu

  • 8

Katarina Grujić nedavno je gostovala u rijalitiju "Zadruga", kada je bila organizovana žurka za zadrugare.

Nakon njenog nastupa maloletna Mina Vrbaški je prokomentarisala pevačicu i otkrila neke detalje koje je znala o Katarini, a vezani su za njen privatan život i momke sa kojima je Grujićeva bila u vezi.

Pevala je "Dodirni mi kolena", zaludela Jugoslaviju, nestala, otišla je u Kanadu pre 26 godina, a ovako sada izgleda Zana Nimani (FOTO) (VIDEO)

Pevačica je iskoristila priliku, pa je odgovorila na Minine prozivke vrlo oštro, a zbog teških reči koje je maloletnica iznela Katatarina je već podnela tužbu.

- Sud će odrediti kakva će biti kazna za nju, a za izrečene laži koje je rekla u vezi mene i glupih prozivki, mislim da maloletnom detetu ne treba to dozvoliti. Pre svega je krivo vaspitanje, koje očigledno nije imala - počela je Kaća.

Foto: Marko Jovanović

Kako kaže, dobro se zna po čemu je Mina poznata.

- Mislim da devojka koja je poznata po širenju nogu u "Zadruzi" i po prodaji narkotika...mislim da stvarno o takvoj osobi ne treba da komentarišem i ne treba uopšte da je pominjem. Tako da, sud će rešiti, nadam se, sve kako treba. Svakom po zasluzi, naravno - rekla je Katarina za Blic.

Podsetimo, Mina je u "Zadruzi" rekla da je bila sa Kaćina dva dečka - bivšim Nemanjom Buhom, te sadašnjim Kostom Obradovićem. Kaća je navode za Kostu oštro odbacila.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • palica

    1. decembar 2017 | 16:09

    Sve se znaju :)

  • Don.....

    1. decembar 2017 | 13:14

    Sve poštene! !!!

  • Iz Beca

    1. decembar 2017 | 14:03

    Ne leci je majka i ne ide u skolu ,nego u rijaliti???Moje misljenje je da majka treba da odlucuje sta je dobro za dete,nemoze joj dati pamet ali netreba dati detetu da zaradi novac u rijaliti!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA