SLOBA: Operi tu kosu, smrdiš! MACA: Hoćeš da je poližeš? Radanović odlepio, počeo da psuje Diskreciju KAO NIKAD, a onda je i Luni zapušio usta! (VIDEO)

Haos je nastao u spavaćoj sobi kada je Maca Diskrecija ponovo prebacivala Luni što je sa oženjenim muškarcem

  • 20

U spavaćoj sobi nastao je blago rečeno haos, kada je Maca Diskrecija izbacila Slobu iz takta! Sve se vrtelo oko priče da je Luna sa oženjenim, a Maca je ponavljala kako ona to nikada nije učinila.

Gagi Đogani progovorio o ulasku u Zadrugu: Evo kakav plan ima za Lunu i Slobu, i da li će biti LOŠ prema Kiji!

Svađa je počela kada je Maca prebacivala Luni da je sa oženjenim muškarcem, a u to su se umešali i ostali, a potom je krenula žustra svađa Mace i Slobe.

- Ja sam uvek odbijala oženjene muškarce! Ne želim da meni sutra neko rasturi porodicu! - rekla je Maca Janjušu, koji joj je dobacivao kako laže i "lupa gluposti".

- Napadaš Lunu, a ti si rasturila deset porodica! - rekao joj je Janjuš.

Printskrin: TV Pink

- Mene je blam s tobom da pričam, da se spuštam na taj tvoj nivo inteligencije... - rekao je Sloba Maci, koji je sve vreme bio u sobi.

- Imaš dve pesme, platila ti žena. Muško si, a to si sebi dozvolio - rekla mu je Maca.

- Smrdiš! Operi tu kosu, pogledaj kakva ti je, do mozga ti je došla masnoća!

- Hoćeš da je poližeš? - uzvratila mu je Maca.

Printskrin: TV Pink

Sloba se iznervirao pa govorio kako više ne namerava da progovori sa Macom, jer ga je "blam".  A onda je došla Luna i odmah počela da viče na Slobu zbog toga što se svađa sa Macom.

- Ima da je tovarim do ujutru ako hoću! Ne tovarim je nego se sprdam! Šta pričaš bre ti?! Ti dozvoljavaš da ti Maca pokvari dan! Ti me nerviraš, ne ona, ti me nerviraš! - pobesneo je Sloba na Lunu.

- Ona ne psuje njega, nego psuje mene. Ja nju ne diram. Ona dira moju mamu, ne dira njega - pravdala se Luna, a onda je Sloba izgubio sve živce, pa se ponovo obratio Maci.

Printskrin: TV Pink

- Aj, mrš tamo ti, klošarko jedna! Mrš u pi*ku materinu! Od*ebi, nakazetino jedna, ku*vetino, je*em te u usta! Mrš, klošarko! Je*em li te u usta! Po*ušiš mi ku*ac! Na*ušiš mi se ku*ca! Ti bi volela da pu*iš moj ku*ac, ali ne možeš! - izludeo je Sloba, pa psovao kao nikada.

- Ne pu*im crve, izvini... Ne pu*im crve, ljubavi... - provocirala je Maca.

- Kad bih ti ga gurnuo, oči bih ti isterao! Ne postojiš više za mene, debil si, ne pričam s debilom! - završio je Sloba.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte celu svađu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    1. decembar 2017 | 21:13

    Trenutak kada Sloba kaže Maci da joj je prljava kosa a njegova devojka nit se kupa niti pere kosu na nedeljnom nivou 😂😂😂 I kada Janjusevic priča koliko je brakova Maca rasturila a i on i njegov brat Slobica varaju žene u rijalitiju....pa tačno je Maca tamo najnormalnija i NAJMORALNIJA

  • Nina

    1. decembar 2017 | 20:35

    Eeeeee,sad si se pokazao...Sex u štali ide uz ovakav rečnik...

  • Cici mici

    1. decembar 2017 | 20:31

    Bolje nek kaze devojci da opere kosu 🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA