Otkrivena najveća tajna: Sloba i Kija priznali kada su ZAISTA poslednji put imali seks, ona izgubila živce! (VIDEO)

- Evo, Sloba će kao džentlmen reći sve... Meni je neprijatno da govorim o svom seksualnom životu - rekla je iznervirana Kija

  • 30

Ukućani su sinoć morali da odgovaraju na neprijatna pitanja novinara, a Kiji nimalo nije bilo prijatno kada su je pitali o seksu sa Slobom.

Kija surovo iskomentarisala Lunin i Slobin odnos, ponavljala da ona LOŠE utiče na njega, Radanović skočio pa svima zapušio usta!

Budući da je tokom razgovora sa Drvetom mudrosti izjavila da su Sloba i ona ima imali seks neposredno pre rijalitija, Kija je trebalo da odgovori na pitanje da li je to istina.

- S obzirom da čitavu naciju zanima naš seksualni život, ja ću iskoristiti pravo da ne odgovorim na to, možda će Sloba da da iskren odgovor. Evo, Sloba će kao džentlmen reći sve... Meni je neprijatno da govorim o svom seksualnom životu, šta mogu da kažem: "Da se ne sećam..". Zaista, jer ja nemam sa njim ništa, i imam nešto drugo... Evo, Slobodan će razrešiti celu dilemu - uznemireno je ponavljala Kija, pa na insistiranje novinara, odgovorila:

- Da, istina je!

Potom se nadovezao i Radanović.

Printskrin: TV Pink

- Reći ću samo... sklopiću u jednoj rečenici. To uopšte nije bilo neposredno pred ulazak u Zadrugu, to je bilo dva meseca pre toga, a ako vi jedan odnos u dve godine smatrate skladnom vezom, onda je to skladna veza... Jedan jedini odnos, to zna Luna, to zna svako ko treba da zna - izjavio je Sloba.

Evo šta su Sloba i Kija rekli o seksu pre "Zadruge":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    10. decembar 2017 | 10:57

    Bravo Slobo! Svaka ti čast ako de tebi veza sa ženom zasniva samo na sexu! Kada ti je trebala podrška i neko da te gura u takmičenju, Kija ti je bila dobra! A kada je ona imala operaciju, ti si se dopisivao sa drugim ženama! Pametnom dosta!

  • Fjodor

    10. decembar 2017 | 10:38

    Bruka za muški rod! Slobodane zenturaco jedna! Polusvet se kači za polusvet, i ne zaslužuješ bolje i više od devijantno i moralno posrnule devojke modernog zvanja "blogerka".

  • goxy

    10. decembar 2017 | 11:00

    Slobo sram te bilo !Toliko si jadan to je strasno Nemas trunke postovanja prema bivsoj zeni Uhvatio si se lune samo nju slusas a ona je juce rekla da nju boli uvo za Kijinu operaciju i sve sto je bilo .A ti tupsone jos kazes Luna zna kada sam ja spavao sa Kijom .Sta Luna ima sa tim?Mutavko!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA