Kija besno pričala o Slobi, a kada je OVO rekla o Andriji, Viktorija joj poručila da bi preskočila ogradu da je na njenom mestu! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar otvorila je dušu dok je sa ostalim zadrugarima radila u fabrici

  • 20

Dok su radili u fabrici, Kristina Kija Kockar pričala je sa zadrugarima o Slobi Radanoviću i sadašnjem dečku Andriji Lazoviću

On je bio moja velika ljubav! Kija priznala sa kojim poznatim reperom je pre Slobe bila u burnoj vezi! (VIDEO) (FOTO)

- Pa, nije te voleo... - povela se priča.

- Pa, očigledno. A nije ni to, nego je stvar poštovanja. Nisam ja njemu devojka... Pre par meseci smo se venčali u crkvi, to je on hteo. Da smo mi ostali venčani, to ne bi diglo takvu pometnju. On je hteo veliku svadbu. Može da mi kaže šta hoće, tako da... - pričala je Kija o Slobi.

- Uostalom, Andrija i ja smo bili davno zajedno. Znam mu celu porodicu...a ja nisam tip koji posle mesec dana izađe iz veze - nastavila je Kija.

Printskrin: TV Pink

- Što duže ostaneš ovde, samo njemu može da se desi da mu pukne film... Jedino ako imaš nekog stjuarta ili pilota u rezervi - rekla joj je Viktorija.

- Moje sve drugarice ne mogu da nađu stabilnu vezu. Teško je naći - nadovezala se Kija.

- To ti kažem, jedino ako nemaš neki rezervni plan, ja bih preskočila ogradu - rekla je Viktorija.

Foto: TV Pink, Privatna arhiva

- Andrija i ja smo se dogovorili, ima poverenja u mene i to je to - rekla je Kija i dodala da je mislila da je našla svoju srodnu dušu, govoreći o Slobi.

- Ja sam smatrala da je moj život nešto drugo... - rekla je Kija.

Pogledajte ceo razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    15. decembar 2017 | 22:19

    Kristina je na velikim mukama,stavite se u situaciju,al to stoicki podnosi,svaka joj cast,a Viktoriji bi najpametnije bilo da nista ne komentarise....ima cerku...

  • Tara

    15. decembar 2017 | 21:01

    Steta za Viktoriju sto uopste komentarise tudju decu. Trebalo bi je upamtiti po svim onim lepim pesmama.Na zalost ako ovako nastavi ostace upamcena kao tracara i nezadovoljna zena.A najvaznije je sto se ne brine ( ne boji Boga) kako ce njena cerka zavrsiti kad bude imala 28 god. (kao sad Kija). Jer nikada se ne zna sta nam ceka decu. Kija je dozivela javno ponizenje pred milionimaaa gledalaca. Primiri se zeno.

  • Kcer

    15. decembar 2017 | 21:12

    A sto TV Pink stiti Lunu? Po cemu bi Luna bila zanimljiva da nije Anabelina kcer i da nije u vezi sa ozenjenim covekom? A sto TV Pink stiti Slobu kad on nije imao povredu na radu nego dva puta ista ruka od ,,besa'' i on treba kuci kao Zarko francuz. Kristina je anonimna osoba koja je dozivela javno ponizenje pred milionskim auditorijumom gde je ona ,,pevajuca budaletina Sloba '' iznosio detalje iz intimnog seksualnog zivota. Pa to jos u svom zivotu ne cuh. Viktorija bolje da malo zacuti jer i ona ima kcer...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA