≫ 

Prijatelju, znala sam da si loš čovek! Anđela Veštica pobesnela zbog postupka učesnika Zadruge, pa se oglasila javnom porukom! (FOTO)

Iako duže vreme nije u rijalitiju, Anđelu vrlo često spominju i iznose neke detalje vezane za nju i situacije koje su se navodno desile

  • 3

Učesnici Zadruge pre nekoliko večeri od Velikog šefa su dobili pismo, sa zadatkom da iznose tračeve jedni o drugima, a pobednička grupa trebalo je da bude bogato nagrađena.

Milan Milošević u početku je prednjačio u iznošenju raznih priča, a jedna od njih tiče se Anđele Veštice i Filipa Đukića. Naime, on je ustao i Filipu rekao kako ima informaciju da su on i Anđela imali seks u Zadruzi, što je Filip odmah demantovao.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, Milan je rekao da mu je to upravo Anđela rekla, a Đukić je ponovio da se dobro seća te noći i da seksa nije bilo.

Anđelu Vešticu je ova tvrdnja pogodila, pa se oglasila javnom porukom upućenoj Milanu, koja izgleda ovako:

Printskrin: Instagram

Završili smo! Mrš, bre! Nikad gora svađa Lune i Slobe, ona bacila flašu, raskinula s njim, urlala, vređala ga, pa završila u blatu! (VIDEO)

Na sledećem snimku poslušajte Milanovu priču o Anđelinom i Filipovom navodnom seksu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    4. januar 2018 | 16:58

    E kad ona zna ko je i kako izgleda loš čovek, kako se ponaša i šta priča, onda bi morala da vidi i sebe. Ona je po tim osibinama u velikoj prednosti u odnisu na Milana, koji je takav kakav je.

  • Cik pogodl

    4. januar 2018 | 17:52

    Za tebe poslacemo ivicu i maricu u potpisu maric

  • Yubi

    5. januar 2018 | 04:21

    To je najcesce radila u zadruzi i farmi, sudila ko je dobar covek a ko ne.. pa ko si ti bre da sudis? Ti najmanje prava imas to da radis, s obzirom sa kakvim se ljudima druzis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA