≫ 

Saru i Vojketa pitali zašto su u svađi, oni muljali i izbegavali odgovor, a kad su im tražili da se POLJUBE pred svima, evo šta su uradili! (VIDEO)

Sara Reljić i Vojke Đans važili su za skladan par u "Zadruzi", ali od sinoć je situacija potpuno drugačija

  • 3

Nakon što su svi primetili da Sara i Vojke nisu u dobrim odnosima od sinoć i da jedno drugo potpuno ignorišu, sve je zanimalo šta se odjednom dogodilo među njima. 

Haos tokom nominacija! Jelena Golubović izgovorila užasne reči na Badnje veče, svi je napali, a njih TROJE je završilo u izolaciji! (VIDEO)

Sara i Vojke su od strane novinara dobili pitanje da kažu šta se dogodilo, međutim, oboje su vešto izbegavali odgovor.

- Ništa konkretno se nije desilo. Kad postim, ja slabo jedem... - pokušavao je da izbegne odgovor Vojke, a onda je i Sara morala da da komentar.

Printskrin: TV Pink

- Spavala sam u pabu, jer sam želela mirno da spavam. On je već bio zaspao, bilo je kasno i eto, to je to... - rekla je Sara takođe izbegavajući da odgovori zbog čega su u svađi.

Printskrin: TV Pink

- Ništa specijalno, samo mi se nekako obratio bezveze, a ja obraćam pažnju na sitnice... Posle mi se izvinio, ali ja sam i dalje bila ljuta. Nije nista strašno, stvarno, ljudi, čak ni ja ne mogu da se setim šta je konkretno bilo... Samo je nešto bio smoren, nije hteo da mi kaže šta mu je, i posle teramo inat, i eto - objasnila je Sara.

Printskrin: TV Pink

- Ja sam malo iskulirao za sebe nešto i to je to. Sve je ok, nije nikakav skandal - dodao je Vojke nakon što su iz studija insistirali da se ona i Vojke pomire pred gledaocima.

Printskrin: TV Pink

- Ja znam gde sam ja ušla, nisam otvorena, nije ni on, i onda ne možemo kao ljudi ni da se posvađamo. Nisam navikla da sa nekim imam ljubavnu vezu, a da svi znaju da imam probleme, eto - rekla je Sara.

Iako su ih zatim zamolili da se poljube pred kamerama kako bi dokazali da je sve u redu između njih, Sara i Vojke nisu to uradili, a Vojke je obećao svima da će se poljubiti za Božić.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    6. januar 2018 | 23:52

    Decko je kokosar

  • Aida

    7. januar 2018 | 00:10

    Ona se zaljubila,on u nju ne,dobro mu je dok je tu da ima nekoga cim izadju ADIO AMIGO ...

  • Dani

    7. januar 2018 | 13:35

    Normalna veza, ne drame vec ako mogu zajedno biće ako ne,nista. Nisu kao neki, po svaku cenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA