≫ 

Tvoj tata je hteo da me unakazi! Saška Karan vrištala na Lunu čim se vratila, Đoganijeva u suzama odletela na kapiju: IDEM KUĆI! (VIDEO)

Luna više nije mogla da izdrži, izletela je iz kuće i otišla na kapiju, a za njom Sloba i Kija

  • 24

Saška Karan vratila se "Zadrugu" nakon što je Božić provela sa porodicom, a odmah po povratku žestoko se posvađala sa Lunom Đogani.

Jelena Golubović napustila Zadrugu! Svi u šoku kad je Ognjen saopštio da MORA ODMAH da izađe! (VIDEO)

Prema Luninoj priči Saška je došla u sobu i namerno je provocirala, a kada je pomenula Luninog tatu nastao je haos.

- Tvoj tata je hteo da me unakazi! Zamalo me nije ubio! Odje*i, balavice jedna, sram te bilo! Jelena je bila tamo, evo ti Jelene! Ćuti, balavice...bolje se pokrij ušima, ne spominji to! Ti dobro znaš gde sam ja išla, gde je tvoj tata išao, prema tome bolje ti je ćuti! Nisu deca kriva što su im roditelji ludi! I što su narkomani... - vikala je Saška.

Printskrin: TV Pink

- Pi*ka vam materina svima, idem kući, bre! Idem kući, neću da budem ovde! - Luna je u suzama izletela iz kuće i otišla na kapiju, a za njom i Sloba.

- Ima da stojim ovde dok mi ne otvorite kapiju. Kraj! Ne zanima me ništa! - plakala je Luna.

- Ona mi govori da treba da crknem od gladi...u sobi! Ja joj kažem: "Alo, bre, ti za Božić pričaš da neko treba da crkne od gladi"...

Printskrin: TV Pink

- Boli me ku*ac više za sve. Nakaza jedna matora, debilka... Nismo mi debili, ona je sad dobila instrukcije šta da radi. Nije takva, odjednom se promenila, kako je ušla na ova vrata druga je osoba - rekao je Sloba podržavajući Lunu.

- Ja idem kući, ne zanima me! Ne trebaju mi ni pare ni ništa! Ja za Božić da gladujem, alo! - bila je besna Luna, a onda je došla i Kija i tešila Đoganijevu...

Inače, Saška je pominjala incident sa "Farme 7" u kojoj su ona i Gagi Đogani zajedno učestvovali, a evo šta se tada dogodilo u Lisoviću:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    8. januar 2018 | 01:25

    Saška se prisetila kako je Gagi hteo da je "nasekira"... Gagi, jedan od jahača apokalipse.....

  • Jeca

    8. januar 2018 | 01:23

    A sto nije otišla!? Pa ta samo da glumata! Ni jedan zadatak nije uradila, ni ona ni Sloba a ovamo kuka.....ja bi njima pare po učinku u zadatcima, pa da vidimo da li ces da ležiš, lenstino jedna!

  • AH

    8. januar 2018 | 02:18

    Au kakve poznate roditelje ima Luna. Saska je u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA