Da li će se poroditi u "Zadruzi? Evo kakve je specijalne uslove tražila trudna Miljana i šta niko neće smeti da joj uradi u rijalitiju!

Miljanina majka Marija je otkrila šta je sve njena ćerka tražila da bi ušla u "Zadrugu"

  • 33

Ulazak trudne Miljane Kulić u "Zadrugu" potpuno je promenio situaciju, a priča se da će Kulićeva, navodno ostati u rijalitiju sve do porođaja.

Pljunuo si na našu ljubav, ne mogu da verujem koliko me mrziš: Kija se slomila pred svima, plakala kao kiša, Sloba besneo, Luna jedva zadržala suze! (FOTO)

- Dobila je najveći honorar, ali pod uslovom da ostane u rijalitiju do porođaja. Finale je trebalo da bude u maju, ali su isplanirali da produže šou sve dok Miljana ne rodi bebu. Ona će u "Zadruzi" uskoro dobiti zasebnu sobu, specijalno uređeno za nju. Svakodnevno će joj donositi kuvane obroke, a i doktori će joj stalno biti na raspolaganju. I majka će moći da je obilazi - tvrdi izvor blizak Miljani.

I Miljanina majka Marija je indirektno potvrdila da će njena ćerka, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, u "Zadruzi" ostati do porođaja.

- Sa produkcijom smo se dogovorili oko svega i ispoštovali su sve što smo tražili. Miljani je doktor rekao da je jaka trudnica i da će moći nesmetano u rijalitiju da vodi trudnoću. Pije antibiotike zbog upale koju je zaradila u "Parovima". Tačno je da smo zahtevali da mora obavezno da ima kuvane obroke. Pa trudna je, neophodno je da se zdravo i redovno hrani - izjavila je Marija Kulić.

Potom je Miljanina mama otkrila i kakav će povlašćen položaj njena ćerka imati u rijalitiju.

- Objasnila sam produkciji da Miljana mora da se odmara kad oseti umor. Neće je kažnjavati zbog spavanja, a obećali su i da će je maksimalno zaštititi od eventualnih fizičkih napada. Iskreno da vam kažem, ja sam se malo protivila da se ona uopšte porađa u Beogradu, jer ja imam apsolutno poverenje u lekare iz Niša. Moja želja je bila da se porodi u svom rodnom gradu, prvenstveno da bih je ja obilazila. Ali nema veze, znam da će produkcija sve organizovati da mom detetu i unučetu bude dobro. Naravno, uslov je bio da ja mogu da budem pored nje i da je obilazim - zaključila je Miljanina majka.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • loznica

    17. januar 2018 | 00:49

    Boze sacuvaj, valjda je svima jasno zasto jedva cekamo da Srbiju prime u EU i da legalno napustimo ovu zemlju, mene sramota tudje bruke, stid me je sto se ovo emituje, strasno

  • Maja

    17. januar 2018 | 05:38

    Sta reci??? Boze gde ja zivim, u zemlji rijalitija i Kulica!! Strasnooo!!!

  • Ki0230

    17. januar 2018 | 05:54

    Užas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA