≫ 

Je l' se Đogani preziva? Miljana izvređala Lunu, ona je gledala s gađenjem, a onda ustala i počela da se dere na sav glas! (VIDEO)

Kada je Miljana Kulić rekla ko joj je najomraženiji zadrugar i obrazložila to, počela je svađa između nje i Lune Đogani

  • 22

Miljanin ulazak u "Zadrugu" i dalje izaziva veliki haos među ukućanima, a danas je ludilo nastalo između nje i Lune kada je Kulićeva trebalo da se izjasni oko najomraženijeg zadrugara.

ZAMOLILA BIH OVU... Gastozova devojka uputila javnu poruku Luni Đogani (FOTO)

- Relativno sam skoro došla. Ja ove ljude ovde ne poznajem, nikoga ovde ne volim - rekla je Miljana, a onda je suzila izbor i izjavila da su joj najmanje drage osobe Lepi Mića zbog vređanja žena (kao i svi muškarci koji čine isto) i Luna.

- Mića nakaza i Luna. Luna Đogani, ako moram i prezime da kažem...je l' se Đogani preziva? - rekla je Miljana, a onda i obrazložila.

- Ti si se ozbiljno nakačila na mene - dodala je Luna na to.

Printskrin: TV Pink

- Nemam problem s tim da kada nešto nemam, ja potražim. Isto tako, ko god da mi je potražio nešto dala sam i nemam potrebu da prebacujem, to je za mene prostački, to prostakuše rade, kao one na pijaci najgore kalašture. Ja sam od nje pozajmila sok, dala mi je, juče mi je prebacila zato što sam iznela svoje mišljenje da je Kija ok, i o odnosu nje i Slobe - počela je Miljana, a Luna je pobesnela.

Printskrin: TV Pink

- Ti mene ne poznaješ, ne znaš ništa o meni, a dala si sebi za pravo da komentarišeš. A onda bez blama sediš na mom krevetu, obraćaš mi se, tražiš mi... Ja bih mogla mnogo toga da kažem za tebe, ali ne želim da komentarišem, jer te ne poznajem! Očigledno si se nakačila na mene pre nego što si ušla ovde, kao i svaka osoba koja je ušla ovde! - drala se Luna pred svima.

Printskrin: TV Pink

- Sigurno, da, jako si bitna ovde... - rekla je Miljana.

- Ostavite me na miru! Svi ste se ušli i nakačili se na mene što sam se zaljubila u oženjenog muškarca! Šta vas briga?! Vi ste svi savršeni, pošteni...gledajte vaše savršene živote, ostavite mene na miru! Skinite mi se s grbače više! - vikala je Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Megi

    18. januar 2018 | 20:42

    Miljana kad ga pogodi, ona ga pogodi pravo u meso!

  • Seka

    18. januar 2018 | 20:42

    Jel se ona prezeva Djogaj .Miljana je poklopila nije znala sta je snaslo.Danas se videlo koliko je Luna plitkoumna i glupa.

  • Dejan

    18. januar 2018 | 20:21

    Ona se ne preziva tako.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA