Anabela tužila Kiju: Lunina majka otkrila šta sve Slobinu ženu čeka kada izađe iz rijalitija (VIDEO)

Anabela je potvrdila da je tužila Kiju, i zbog toga se prepirala sa Miljaninom majkom

  • 39

Tokom sinoćnog gostovanja na "Pinku" Anabela Atijas je potvrdila da je tužila Kiju i to zbog pretnji koje je dobila od Kristine Kockar.

ŠOK U POLA 3! Slobi i Kiji pustili snimak spota u kojem razmenjuju nežnosti, Luna gutala knedle pa izašla iz kuće! (VIDEO)

Na pitanje voditeljke Dušice Jakovljević da li smatra da će Kija i Luna na kraju postati drugarice, Anabela je odgovorila:

- Ne verujem da će se to desiti. Prvo, Kristina i ja smo na sudu, i onog momenta kada Luna čuje za to, vrlo teško će joj to pasti.

Potom je Lunina majka objasnila zbog čega je tužila Kristinu.

- Tužila sam je zbog pretnji, ugrožavanja... ne znam sad kako se to pravno kaže. Ona je meni pretila van rijalitija. Sad, naravno, na policiji je da utvrdi... pošto ona tvrdi da joj je profil hakovan, ali policija će utvrditi s koje adrese je to došlo - rekla je Anabela.

Printskrin: TV Pink

Potom se u razgovor uključila Miljanina majka Marija koja je smatrala da je Anabela preterala i da nije trebalo da tuži Kiju.

- Znači, vi smatrate da sam ja pogrešila jer sam tužila nekoga koji mi je pretio batinama? - uzvratila je Anabela, a Marija Kulić je dodala:

- Do toga ni slučajno ne bi došlo devojka je to rekla u afektu, razumite i nju.

Printskrin: TV Pink

- Kao što rekoh, mišljenje i zadnjicu ima svako - odbrusila je Anabela, a na kraju je progovorio i Gagi Đogani koji je sedeo pored svoje bivše supruge.

- Dobro, produkcija je napravila takvu priču da ona uđe, nama je zanimljivo, ljudi gledaju, sve je super i to je to - izjavio je Gagi.

Anabela tužila Kiju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    19. januar 2018 | 16:03

    Ababela i Luna DNO!!!!!

  • Ceca

    19. januar 2018 | 17:16

    Što ne tužiš Lunu jer je pretila Maci? Licemerko...

  • Bojana

    19. januar 2018 | 10:43

    Molim vas sklonite više ovu Anabelu. Od njene logike ima deca da nam polude. Samo kvari mlade i daje kod primer. Ko još želi da mu dete bude kao Luna?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA