≫ 

Oglasila se Đeksonova bivša: Ovo je istina o mojoj trudnoći! (FOTO)

TIjana Stojanović objasnila je kako je došlo do toga da informacija o njenoj navodnoj trudnoći dođe do Nemanje Đerića

  • 8

Vest koja je uzdrmala Nemanju Đerića Đeksona i sve koji navijaju za njega, jeste informacija da je njegova bivša devojka Tijana Stojanović, koju spominje od samog početka, trudna.

Đekson je pomenutu informaciju dobio od nove ukućanke Sanje Jakšić, koja mu je rekla da je Tijana trudna sa novim dečkom, i da je razočarana Đeksonovim ponašanjem u Zadruzi.

Reper je burno odreagovao, od šoka je prvo jedva govorio, a onda je satima pričao o Tijani i o tome kroz šta su prošli i kakav odnos su imali.

Nova učesnica prenela Đeksonu da mu je bivša TRUDNA! Njemu od šoka zastao dah, pogubio se, a onda joj je uputio brutalne reči! (VIDEO)

Tijana je sve gledala sa velikim uživanjem barem ako je suditi po porukama koje je objavila, a u kojima ga je nazvala skotom koji treba da oseti ono što ona oseća već četiri meseca.

Foto: Instagram/pih_tija

Međutim, Stojanovićeva je sada konačno progovorila o trudnoći, rekavši da to nije istina, ali da je ona jedina koju treba kriviti za istu.

- Priču da sam trudna, verena i da se udajem je bilo nešto što sam lupila u trenutku kad me je Sanja dan pred ulazak pitala da li nešto želim da mu prenesem... Da li je ona skontala to kao za*ebanciju, ili nije, stvarno ne znam, ali je sasvim logično da ta priča veze s mozgom nema. Takođe, s obzirom da dečko tamo priča da je sve što je radio bila srpdnja, ne razmišljajući o tome kako se ja osećam i o posledicama, ja sam rešila da se sprdam, ali sa stvarima koje nisu tačne... Sanja je mene maksimalno ispoštovala prenevši mu to i samim ti ako nekoga želite da vređate zbog te dezinformacije to sam ja, jer niko drugi veze s tim nema - napisala je Tijana.

Printskrin: Instagram/pih_tija

- Što se tiče onih bližih njemu koji su se uvredili što sam im malo poremetila prijatelja bolje da su hvala rekli, jer su ga juče zbog toga svuda po novinama i portalima razvlačili, vama reklama treba (a svaka je dobra, zar ne), ja od ovog apsolutno nemam ništa. Ako niste dirali one koje su ga tukle tamo i napravile od njega najomraženijeg pi*kopaćenika tamo u tom trenutku, ne dirajte ni mene... Ja sam najbezazlenija, šta sam mogla i trebala da uradim, a nisam, a treba u du*e da me ljubite... Nit sam ja dobila pismo o kome on toliko priča, nit mi je bilo ko bilo šta preneo, to je još jedan od razloga zašto sam uradila ovo što sam uradila... - nastavila je Tijana.

- Nadam se da ste me skontali da sve što poželim može da dođe do njega uz vašu pomoć ili bez nje... Počev od tog pisma za koje je ubeđen da sam dobila on misli i da sam davala intervjue i da sam pokrenula priču kako sam mu devojka i kako je sa mnom bio 3 godine, a svi znaju da sam za 5 meseci ni jednu jedinu izjavu nikome nisam dala i to će ostati do kraja. Za razliku od vas koji bi bu*u dali za pare, ja se nisam prodala i cenite to... Kada pljujete po meni, pljujete po njemu... A ja ga ne pljujem, pa se zapitajte ko ispada glup u celoj priči... - zaključila je Tijana. 

Printskrin: Instagram/pih_tija

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taske

    24. januar 2018 | 20:48

    Koja je ovo pacenica izmislila ovakvu stvar da mu prenese njena drugarica samo da bi se pisalo o njoj koja nema nikakve veze sa zadrugom niti je ucesnica zadruge niti je bila njegova zvanicna devojka kada je decko usao u zadrugu jer je vec ostavio zbog Andjele.Mina je za ovu pacenicu institucija niti se oglasava niti komentarise, a vala i Nemanja nije njena liga, nije nista bolji od ove lujke Tijane.

  • Lina

    24. januar 2018 | 21:02

    Aman ajde pisite i nekoj sa plavog mosta

  • STRSLJEN

    24. januar 2018 | 18:22

    Znaci ti si sledeca koja ce uci unutra ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA