Ćuti balavice, imala si seks pred 5 miliona ljudi: Kija i Luna se nikad žešće posvađale, a Đoganijeva totalno šokirala Slobu onim što je rekla o njemu! (VIDEO)

- Samo ti je na papiru muž, alo, ne zanimaš ga, prihvati to više. Ušla si ovde da uzmeš pare i nama zagorčaš život - vikala je Luna

Svađa koja je počela oko režiranja filma, na kojem sarađuju Kija i Sloba, pretvorila se u nezapamćenu razmenu uvreda između Kristine i Lune.

NEBITNA SI, ŠTROKAVUŠO! Marija Ana ustala i zaletela se na Macu, Sloba i Filip odmah odreagovali! (VIDEO)

Izgkleda da je i jednoj i drugoj dosadilo da se pretvaraju i sve je prštalo tokom njihove žestoke prepirke.

- Ona je poslednja osoba koja može meni bilo šta da zabrani - započela je Kija, a Luna ju je prekinula:

- Neću više da ti oćutim ništa, je 'l ti jasno!

Printskrin: TV Pink

- Ovo tvoje ponašanje je veoma nekulturno, sedi dole i nastavi da se foliraš kao što si se folirala pre. Mislim da bi trebalo, s obzirom da si javna ličnost da se naučiš kako da se ponašaš - nastavila je Kristina.

- On je sad moj dečko, je l' ti jasno to? Samo ti je na papiru muž, alo, ne zanimaš ga, prihvati to više. Ušla si ovde da uzmeš pare i nama zagorčaš život - vikala je Đoganijeva.

- Ti si za mene balavica - uzvratila je Kija.

Printskrin: TV Pink

- Ti si hodajuće zlo! - urlala je Luna.

- Ja razumem da si ti neobrazovana i da si balavica. Slušaj, ja nisam ta koja je spavala sa oženjenim muškarcem pred pet miliona ljudi, dok te tata i mama gledaju. Ti samo činiš štetu sebi, ne meni - sipala je Kija, a Luna joj nije oćutala:

- Ćuti, bre, skidala si se gola u spotu!

Printskrin: TV Pink

- Ja se ne je**m pre pet miliona ljudi! Ti ćeš tek videti devojčice, kakva je on osoba, najveća kazna vam je da budete zajedno. Ne moram da te kanalim, ti to radiš sama - poručila je besna Kija.

- Bićeš pozvana na svadbu... Alo, vas dvoje ste ovde zbog mene, ti si ništa i on je bio ništa - izletelo je Luni, a Sloba koji je do tada ćutao kao zaliven ju je iznenađeno pogledao i pitao: "Kako to misliš, ja sam niko?".

- Molio me je da se ne razvedemo i govorio da ne može da bude pored bilo koje druge devojke - zaključila je Kristina.

Pogledajte svađu Kije i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amrica

    27. januar 2018 | 10:45

    Bravo Kristina Kockar! Pamet, pamet, pamet! I zagorčavaj Luni život svaki minut, peckaj je do besvjesti. I nju i ovog ne znam kako da ga nazovem. Udri Kijo, ne žali!

  • Gaga

    27. januar 2018 | 10:56

    To Kristina!Postavi to dvoje mucenika na mesto koje im pripada!Blato,dno !!!!

  • Picollina

    27. januar 2018 | 12:39

    Kija je obrazovana zena, elokventna, mudra- zato je nazivate isfoliranom,nije prosta kao Djogaj. Zena tri puta meri jednom sece, kamo srece da smo svi takvi. Ako je zbog toga isfolirana sto razmislja glavom a ove rasturacice nemoralne su prirodne, onda smo mi svi otisli u sunovrat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA