≫ 

Imam 21 godinu, misli li neko kako je meni?! Luna totalno poludela nakon svađe sa Slobom,ščepala ga za vrat, on joj uzvratio! (VIDEO)

- On se prema njoj ponaša čak i bolje nego prema meni! Meni se niko nikada u životu nije uneo u facu i nazvao me gnjidom, go*netom, pi*kom od čoveka... - vikala je Luna kroz suze

  • 37

Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći su se ozbiljno posvađali, nakon što je Luna drčno razgovarala sa njim zbog toga što je u spavaćoj sobi pričao sa Kijom.

NA KORAK DO TUČE! Kija urlala na Slobu, unela mu se u lice, a onda je nastao POTPUNI HAOS! (FOTO) (VIDEO)

Radanović je Lunu u trenutku besa nazvao gnjidom, a nakon što ga je poslala tamo gde nikako nije trebalo on se okrenuo i besno izašao iz sobe. Luna je nakon toga imala potpuni napad besa, pa je plakala i urlala na sav glas. Nakon što je popila lek za smirenje, Đoganijeva je ponovo plakala u sobi, dok ju je Jovana Tomić Matora tešila.

Nešto kasnije, prišla joj je Goca Džehverović koja joj je dala nekoliko saveta.

TAKO MOŽEŠ DA SE UNOSIŠ U FACU SLEDEĆOJ DEVOJCI KOJU SMUVAŠ! Nakon velike svađe, Luna i Sloba RASKINULI! (VIDEO)

- Ja prelazim već dugo vremena, sve ćutim i neću zbog njega da kažem, držim u sebi i onda doživim nervni napad - rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Nemoj to da dozvolite sebi - rekla je Gordana.

-Ne dozvoljavam da mi se bilo ko unosi u facu i da me bilo ko tretira kao da sam ker! Ja treba da ćutim i da trpim zbog njega i kada izađem napolje da budem na lečenju - rekla je Luna.

- Nije mu lako. On je ovde u najtežem položaju, ja ti kažem kao roditelj vas savetujem. Budi sad sa njim - rekla je Gordana.

- Da sedim sad i da se smejem? - pitala je Luna.

- Dogovorite se kako znate i umete, suprotstavljajte se kako znate i umete, ali nemojte mnogo da uzimate k srcu... A kad izađete, vi ćete svoj odnos da rešite. Ti ćeš da ispadneš još gora, ako ga sad odbaciš, veruj mi, to bi ti i mama posavetovala. Ne možeš ovde da raspraviš neke stvari, ali od nje se brani - rekla je Gordana.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Pa on ne može da raspravi stvari sa svojom ženom sa kojom je bio pet godina, pa uporno vrti u krug priču! - rekla je Luna.

Nakon Gordaninih saveta Luna je prokomentarisala njen i Slobin odnos, pa je rekla sledeće:

- Mene ne zanima njen i njegov odnos, mene zanima moj i njegov odnos. On meni ne može da se unosi u facu i da se meni breca, a njoj ne sme ni da priđe - rekla je Luna.

- E, nemoj ti od toga da praviš pompu neku veliku! - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Kakva pompa? Ajde da pitamo Miću kako je izgledalo, koji te je uhvatio! Ja znam da ti mene u životu ne bi povredio, ali to tako izgleda - rekla je Luna i dodala:

- On je žrtva, njega svi žalite, jadan... Ja sam najgora na svetu!

- Nemoj da mi se obraćaš više, molim te! - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja sam ljubavnica, najgora, uništila sam ti brak... - rekla je ona.

- Koje si ti go*no! Šta pričaš ti?! - rekao je Sloba.

- On nema razlike između mene i nje! On se prema njoj ponaša čak i bolje nego prema meni! Meni se niko nikada u životu nije uneo u facu i nazvao me gnjidom, go*netom, pi*kom od čoveka... - rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ti si sa svima dobra kada se mi posvađamo, osim sa onim sa kime treba da budeš dobra! Ja sam ti jedini prijatelj ovde, najveći! - vikao je Sloba.

- Niko me ne pita kako sam ja! Imam 21 godinu, u životu mi se nije ovo desilo, da me neko napada! Ceo život sam pod staklenim zvonom! - vikala je Luna.

Pogledajte svađu Lune i Slobe (premotati na 10. minut):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    29. januar 2018 | 12:38

    Mala skroz pukla.Roditelji sram vas bilo vi ste krivci.Anabela to je tvoj ponos.

  • Sibin

    29. januar 2018 | 12:30

    A nisi o tome razmisljala kad si pocinjala vezu, tad nisi pominjala koliko imas godina, razmazena, nevaspitana!!!!!

  • Ava

    29. januar 2018 | 12:44

    Ona deca koja su pod staklenim zvonom negledaju kako se roditelji tuku i kako se mama ljubi u rijalitiu i neostaja da cuva sestru jer je mama rasturila tudi brak i udala se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA