≫ 

OVO SU SVI ČEKALI! Kija i Nena su nominovane, a evo za koga su glasali Sloba, Luna i Filip! (VIDEO)

I ovonedeljne nominacije bile su više nego uzbudljive, pogotovo kada su reč imali Sloba, Luna i Filip

  • 65

U večerašnjim nominacijama kandidati za odlazak u izolaciju bili su Kristina Kija Kockar i Marko Miljković. 

On nije Đekson, on je HIVSON! Đeksonova bivša žestoko popljuvala njega, progovorila o porukama koje mu je našla i otkrila da li ulazi u Zadrugu! (VIDEO)

Sigurno je da je ono što je sve zanimalo bilo kako će glasati Sloba i Luna budući da je Kija nominovana, a evo i kome su oni dali svoj glas. Za neke je to bilo iznenađenje, za neke očekivano. 

Printskrin: TV Pink

- Meni je ovo vrlo lak izbor. Kad god Kristina bude nominovana, jedino sa jednom osobom ako bude nominovana ja ću glasati protiv nje, tako da glasam za Marka, Kristina ostaje - rekao je Sloba, posle čega se Kija nasmešila.

Ološu, ne glumi ribu kad to nisi! Miki i Kija se najstrašnije posvađali čim su se probudili, on joj izgovorio reči koje nikome nije! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

- Nikada ne bih poslala Kiju zbog Slobe u izolaciju - rekla je Luna, koja je tamo takođe kao i Radanović poslala Marka.

Printskrin: TV Pink

- Kiju moram da pošaljem u izolaciju, bez obzira što smo u dobrim odnosima - rekao je Filip, nakon što je imao kratku raspravu sa Marijom Anom zbog njenog, kako je rekao, ljubomorisanja.

Printskrin: TV Pink

Odlukom zadrugara Kija je ta koja ove nedelje odlazi u izolaciju, uglavnom zbog onoga što se dogodilo sa Filipom, što joj zadrugari ne praštaju.

Odlukom gledalaca, Kiji se pridružuje Nena, a jedna od njih dve sutra će napustiti Zadrugu.

- Ja bih rekla da sam očekivala ovaj rezultat. Od nekih sam se iznenadila. Neću biti skromna, znam da ću se vratiti. Što se tiče onoga sa Filipom, meni je bitno da moji znaju šta je istina - rekla je Kija.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte i kako su izgledale večerašnje nominacije:

A šta je o Đeksonu, Kiji, Slobi, Andriji, porukama koje je pronašla, kao i o tome da li će ući u Zadrugu rekla njegova bivša devojka Tijana Stojanović, pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    3. februar 2018 | 23:55

    Posto je ovo jedini portal gde se misljenja citalaca ne cenzurisu, moram da kazem u vezi vecerasnjih pitanja novinara da su novinari pristrasniji nego najvatreniji fanovi bilo kog ucesnika Zadruge. Smesno!! Kakva pitanja, kakve insinuacije, podsmevanje kada postavljaju pitanje. Zar su to novinari? Pa bolje da se gledaocu ukljuju direktno sa pitanjima jer se od njih pristrasnost i ocekuje...

  • Asim

    3. februar 2018 | 23:40

    Miki se potpuno pogubio, shvatio je da mu Kija ugrozava prvo mjesto. Postaje naporan, mislim da ce brzo potpuno puci.

  • Lo

    3. februar 2018 | 23:54

    Jel moguce da je ovakva voditeljka ??? A ovim novinarima ne bi odgovorio ni na jedno pitanje hoce da je razapnu, ako kaze da nije nece sigurno reci da jeste, najgori rijaliti sto se tice produkcije, bolji su parovi!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA