IZVINI, GAGI... Anabela se JAVNO izvinila Luninom ocu nakon što je od njega dobila uznemirujuće poruke!

Anabela je večeras u Zadruzi bez Gagija, u društvu Miljanine mame i sestre

  • 24

Anabela Bukva i Miljanina mama Marija Kulić gošće su večerašnjeg programa u Zadruzi, a tema večeri je skandalozna svađa koja je pre nekoliko dana izbila između Lune i trudne Miljane. 

Posle sukoba između Miljane i Lune, Anabela i Miljanina majka se srele OČI U OČI, evo šta su rekle o ćerkama i skandalu! (FOTO)

Iako su Anabela i Miljanina majka na samom početku emisije pred kamerama izgladile odnose nakon svađe njihovih ćerki, Lunin otac Gagi Đogani zamerio je svojoj bivšoj supruzi što njega uopšte nije pomenula ni u jednom momentu. Šta je za naš portal rekao Gagi nešto ranije o incidentu Lune i Miljane, pogledajte OVDE.

- Dobila sam jako uznemirujuće poruke od Gagija što ga nisam pomenula. Evo, javno, izvini Gagi, nisam ja Luni i majka i otac, ti možeš da budeš otac kad god poželiš - obratila se Anabela Gagiju putem kamera uživo u emisiji.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte i VIDEO Seks, laži i Zadruga: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO

    10. februar 2018 | 00:13

    GAGI, ti si ipak malo pametniji za ovu situaciju, i ne podrzavaj LUNU, ima vremena za nju, vec joj ukazi na pravi put.ANABELA JE jako subjektivna, Koliko mrznje u Anabeli.. kao da je njenu cerku Kija povredila.. cak spominje Kijinu majku.. sramota... Kija i njena majka ni jednom recju nije povredila ni Anabelu ni Lunu.. tuga..GAGI , da je ANABELA, bila realna,bilo bi manje osude, veruj. TO ANABELA izaziva prkosnim stavom i mrznjom prema KIJI.

  • Sanja

    9. februar 2018 | 10:29

    Ova zena se ponasa kao da je Kristina ukrala Luni muza a ne Luna njoj, pljuje je stalno i toliko mrznje nisam vidjela u zivotu, da se ponosi sa kcerkom ljubavnicom sramota, nije uopce vazno kakav su oni imali brak I da je bio dobar brak I da su imali djecu Luna bi to isto ucinila jer je "mlada " i zaljubila se, pa gdje je tu moral gdje je savjest, vidi se da je tako (ne)vaspitana.

  • amrica

    9. februar 2018 | 13:25

    Kako je ovo žalosno. Pa ovo je totalni sunovrat cijele jedne porodice. Užas, saznala sam sve od tuča, pijanki, maltretiranja, drogiranja, kurvanja i sve to kod ovih Đogaja, odnosno Anabele, Gagija i Lune. Sad se prozivaju i za roditeljstvo. Jadno, tužno i čemerno. Podbacili su kao roditelji, podbacili su kao muž i žena, podbacili su kao pjevači i igrači. Tačka, kraj! Jedno se ipak mora priznati Anabeli, izgleda sjajno! Samo neka ne priča.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA