Neće da prizna da je imala seks sa magičnim brkom u WC-u! Miki nikad žešće opeo po Kiji! (VIDEO)

-Iz*ebeš se sa magičnim brkom u kupatilu i ne priznaješ to - rekao je Miki o Kiji

Miki Đuričić je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem komentarisao sve zadrugare, a onda se dotakao i odnosa između Lune Đogani i Slobe Radanovića, a u tom razgovoru spomenuo je i Kristinu Kiju Kockar o kojoj nije imao lepo mišljenje.

Nakon neizvesne završnice odlučeno je koji takmičar napušta Zadrugu, a onda se desilo nešto neviđeno do sada (FOTO) (VIDEO)

- Po meni je Kija neko ko se najviše ovde kompromitovao. Sa Kijom sam se zakačio zbog toga što ona nije ono što se predstavlja. Kija je ušla sa jednom pričom, gde sam ja njoj prišao i rekao: "Kija potpuno te razumem, kapiram te što si ušla", međutim kako je vreme odmicalo nije to to. Onda ja saznam da vi nemate seks 2 godine, što je logično da će te mlad, zdrav, prav čovek prevariti. Da ti budeš po 5, 6 meseci u Dubajiu, on dođe kod tebe u goste, vi se ne ljubite, ne je*ete, ne vodite ljubav... Ti onda ovde dođeš, pozdravljaš dečka. Pritom rekla si bolnica, stres i posle 5 dana nađeš dečka, velika ljubav... Pozdravljaš ga. Kako iz bolnice, nervnog sloma, za 5 dana velika ljubav i onda sa brkom kupatilo... - rekao je Miki i dodao:

Printskrin: TV Pink

- Ja sam nju zagotivio, meni je ona bila okej za za*ebanciju. Ja sam njima jedini dao priliku da se opravdaju (Kiji i Filipu). Ja sam njih pitao od čega se drmao zid i čuli oni zvukovi, oni su rekli: "Mi to uopšte nismo čuli". To je nemoguće da se ne čuje, a vi na licu mesta. Ovaj (Sloba) je makar ustao i rekao "Da, zaljubio sam se". Tu je začkoljica, ovog osuđuju, što se iskreno zaljubio i sad ti (Kija) imaš nekog koga napolju voliš i pozdravljaš, iz*ebeš se sa magičnim brkom u kupatilu i ne priznaješ to. Ja bih je na stub srama stavio zbog toga. Ustani i reci "Da zaljubila sam se u magičnog brku" ili "Da, vodili smo ljubav, došlo mi".

Pogledajte šta je Miki rekao o Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    13. februar 2018 | 18:08

    Lezi Miki do druga Slobe,zasluzio si...da vam Lunci zajedno polize nogice,njoj je sve to njam ,njam

  • Hendrix

    13. februar 2018 | 11:30

    Laju kere varošanke. Koliko moraš da mrziš žene pa da ovako pricas. Potpuno ostrašćen lik,prepun agresije. Koji mu je ovo rijaliti po redu. Iz svakog rijalitija pobegao,dugova na sve strane,krivično gonjen te on našao za shodno da priča o moralu. Pa od ovakvih žene beže glavom bez obzira.

  • Ana

    13. februar 2018 | 00:11

    Miki dosta lazi.Sve se zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA