Deset puta smo imali seks! Zadrugari napali Kiju, a onda je ona progovorila o odnosu sa Filipom, pa pomenula i njegov "ponos"! (VIDEO)

Milan i Mića su se žestoko posvađali sa Kristinom i prozivali su je da laže o svom odnosu sa Filipom

  • 74

Noćas je izbio opšti haos, kada su se posvađali Kristina Kija Kockar, Lepi Mića i Milan Milošević. Pokrenula se tema o odnosu Kije i Filipa Đukića, a ova dva zadrugara su ustanovila da Kija laže, pa su je zbog toga napali.

Ti si nedonošče, ako Teodora ostane s tobom, za nju su moja vrata zatvorena: Goca osula paljbu po Anđelu, nastao opšti rusvaj! (FOTO)

- Sada ću ja da igram iskreno! Svi se borite za neku pravdu, a ćutite! Kija praviš budalom 35 ljudi! Mićo, Kija ti je pričala kakav je Filipov k**ac! Sve je kod nje "nisam". Sada smo ustanovili Kija sve laže! - rekao je Milan.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Nisam ti nikada rekla da sam zaljubljena u njega! Deset puta smo se je*ali, je l' vam lakše sada?! Non-stop stavljate moje ime u usta! Filipov k**ac sam videla kada se skinuo za stolom! Filipa sam videla golog! Nikada nisam pričala kako je*e Filip! Ja za Filipa nisam pričala to! Rekla sam da sam se deset puta je*ala i šta sad? Smarate, gasite svetlo! Ja sam rekla da sam ja zaljubljena! 'Ajde dosta više! Sve što si rekao sada Milane, dosta! Je l' može da se ugasi svetlo i da sada spavamo?! - na ivici suza bila je Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Kija Kocar je meni rekla da je Filip u nju zaljubljen! To što ona demantuje, briga me! Šta me boli k**ac! Rekla mi je Kija da neće da se zabavlja sa Filipom zbog Andrije - vikao je Lepi Mića.

Pogledajte svađu Kije, Milana i Miće:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    15. februar 2018 | 10:58

    U čitavoj ovoj priči meni je najgadnije koliko agresivno svi nju napadaju. Milan, Miki, Mića, Miljana, Sloba... Ok je da razgovaraju o tome, ali oni nju žele da rastrgnu kao besne zveri. I to svi u isto vreme na nju jednu, a opet ona uvek pobedi.

  • Hm

    15. februar 2018 | 10:42

    Kija pametnica, lepotica do finala!

  • Milena J.

    15. februar 2018 | 11:37

    Pa to je rekla i Slobodanu na žurci i Mici gledala sam to uzivo.Gledala sam i kad je Slobodanu ujutru rakla da se nije dobro izrazila.Videce se sve kada budu video klipovi.Jedva čekam Filipovu reakciju na njene "rovce".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA