≫ 

Ti si folirant, opsednuta si nama! Luna napala Kiju, a Kristina vikala: "Volim ga, on je moj muž"! (VIDEO)

Luna i Kija su se žestoko posvađale, i njihova prepirka je, naravno, počela zbog Slobe

  • 86

Kada se Kija i Luna posvađaju, sve pršti, a tako je bilo i ovoga puta, a Đoganijeva je poludela kada je Kristina nekoliko puta ponovila da je Sloba i dalje njen muž. 

Deset puta smo imali seks! Zadrugari napali Kiju, a onda je ona progovorila o odnosu sa Filipom, pa pomenula i njegov "ponos"! (VIDEO)

Luna je prva napala Kiju.

- Ja ne mogu da verujem da ti i dalje komentarišeš nas dvoje. Ti si opsednuta nama, alo - urlala je Luna, a Kristina joj nije ostala dužna:

- Ja sam opsednuta, evo priznajem: "Ja ga volim, volim ga...".

- Pa, znamo to svi, ti si folirant. Ja sam tebi sto puta rekla šta mislim. Ti pričaš non-stop o Luni i Slobi, ne vadiš nas iz usta. Puna mi je ona stvar tebe i tvog komentarisanja - nastavila je Luna.

Printskrin: TV Pink

- Ako ja komentarišem vas dvoje ne znači da imam nešto lično protiv vas. Nemoj da se ložiš devojko. On je moj muž - konstatovala je Kristina, a Luna ju je besno prekinula:

- On nije tvoj muž, ni blizu!

Svađa Lune i Kije:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    15. februar 2018 | 12:50

    Kija ima puno pravo da non stop spominje i proziva ovo dvoje! A ako se SiL vole, zašto ih pogađa to što ih ona spominje? Luni je fetiš otimanje zauzetih muškaraca, zato što se onda oseća bitnom zato što nema ni jedan kvalitet!

  • goxy

    15. februar 2018 | 12:46

    Miki i Kija su mi bili favoriti.Miki je preterao koliko napada Kiju.On je dobar sa Luninim roditeljima.Slobodana treba da bude sramota sada i on napada svoju zenu.Tolik je nisko pao.Da li je moguce da vise nema postovanja.prema njoj?Da makar ublazi situaciju?Luna je dobila veci honoror pa pocela da napada pustila jezik.KIJA GLAVU GORE!!!

  • Nina

    15. februar 2018 | 14:05

    Ono sto bih ja strasno volela,a eto zelim i sad vama da podelim,jeste da je Kristina sklopila ugovor na mnooogo velik iznos sa mogucnosti izlaska iz Zadruga kada god pozeli...pa da jednog od ovih dana spremi stvari,stane ispred njega sa papirima za razvod podpisanim,zagrli ga snazno,zahvali za sve lepo u zivotu i oprosti za sve lose i izadje...a da se tokom njegog izlaska pustaju klipovi svega loseg sto su joj uradili,namestali,lagali,pa i Mikijevo lomljenje wc solje i sve ostale gadosti...A onda Oliva i Badza ostaju sami,da na svom lezanju i vacarenju dodju do finala...Ziveli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA