≫ 

Filip rekao Mariji Ani u oči da mu se sviđa Kija, ona doživela NERVNI SLOM, nastao rusvaj u kući! (VIDEO)

- Ti hoćeš da napraviš jadnicu od mene! - urlala je Marija Ana nakon što je Filip pred njom priznao da mu se Kija sviđa

  • 3

U Zadruzi su danas organizovana suđenja, a akteri prvog bili su Marija Ana i Filip Đukić, dok je predmet istog taj što je Marija Ana zabranila Filipu da se druži sa Kristinom Kockar.

Filipov otac u emisiji uživo rekao sve što misli o Kiji i Mariji Ani, kad bi čuli njegove reči nastao bi totalni preokret u Zadruzi! (VIDEO)

- Poenta je da je Marija rekla sinoć da me je slagala u vezi onog ortaka. Ja sam na početku rekao da nemam nameru da je poštujem, jer sam mislio da je ona to uradila i da nema pravo ništa da mi traži da ja nju ispoštujem. To je bio prvi razlog, a drugi je bio princip. Prvi put kad mi je rekla ja sam pristao da prestanem da komuniciram sa Kristinom, a posle sam rekao "Šta radiš, brate?!" Ko će meni da zabrani da ja sa bilo kim komuniciram i da mi bilo kakve uslove postavlja i vrši uticaj na mene. Moje mišljenje je da svako ko je u vezi u rijalitiju nije to što jeste - rekao je Filip.

- Rekao si da ti se sviđa - ubacila se Marija Ana.

- Ja sam rekao da mi se Kristina sviđa i bez obzira na to ja sam rekao da nemam nameru da prestanem da komuniciram sa njom - priznao je Filip.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Reci na koji način je gledaš, šta si meni pričao - terala ga je Marija.

- Prvo me je pitala da li bih mogao da je ispoštujem, da ne komuniciram sa Kristinom dok se ona ne umiri i ne ode kući. Ja smatram da je to glupost jer nema šanse da ode kući. Posle je rekla da li bi meni bilo svejedno da uđe neko i da ona isto tako bleji sa njim. Ja sam rekao da je normalno da mi ne bi bilo svejedno. Znam da njoj nije svejedno, ali ja sa Kristinom ne radim ništa nenormalno - rekao je Filip.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marija Ana je skočila i rekla da se ne slaže sa onim što je on ispričao, te je došlo do rasprave koja se nastavila tokom celog suđenja. Milan Milošević je pitao Filipa da li želi samo da ima seks sa Marijom Anom ili da bude u vezi sa njom:

- Imam potrebu. Od svih ovde biram nju. Ona ne želi da ima seks, da se kompromituje. To je razlog. Ne možemo da budemo u vezi - rekao je Filip.

Buđava pevaljko, vrati pare čoveku! Miki i Marija se brutalno izvređali, ona mu spomenula pokojnu majku, a onda su PLJUVALI u lice jedno drugom! (VIDEO)

- Ti hoćeš da napraviš jadnicu od mene! Video bi ti kako bi se osećao da meni uđe ovde neki frajer! - vikala je Marija Ana.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Evo, ubacite joj frajera! Ubacite joj dva frajera! Druga je priča što se ona (Kija) meni svidela, svidela mi se kao žena! Što se pravite debili? - uzvratio je Filip.

- Bez obzira na moju sujetu, bez obzira na sve, ja ću probati da se sklonim od njega! Meni se napolju sviđaju momci kao njemu devojke ovde! I ja nemam pravo da mu prebacujem ništa. On je meni rekao da nema potrebu ni za jednom devojkom ovde. Tražila sam da se ne druži sa Kijom iz poštovanja prema meni i jer mi smeta da ih ljudi spajaju. Ja sam imala želju da mu se osvetim i zato sam rekla da sam bila sa njegovim drugom, a nisam mogla to da uradim. To je bila moja taktika - rekla je Marija kroz suze.

Početak suđenja, Filipovo priznanje i prvi deo svađe:

Drugi i žešći deo svađe:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA