≫ 

Kija prenosila stvari u sobu gde će sa Slobom provesti 14 dana, a jedan njen potez naterao ga je da skoči iz kreveta! (VIDEO)

Bračni par će dve nedelje spavati u sobi za izolaciju, a ova činjenica najteže je pala Luni Đogani

  • 18

Ovonedeljni vođa Miljana Kulić izabrala je za svoje potrčke bračni par Slobu Radanovića i Kiju Kockar. Pošto je Veliki šef doneo odluku da će Miljanin mandat potrajati dve nedelje, kao i to da izbacivanja neće biti isto toliko, to znači da će Kija i Sloba provesti zajedno 14 dana u izolaciji.

Marija Ana konačno rekla istinu o Filipu! Gušila se u suzama dok je pričala o njemu, a onda je spomenula Kiju i iznela svoj NAJVEĆI STRAH! (VIDEO)

Ova odluka je najviše razbesnela Lunu Đogani, kojoj je zasmetalo što će njen dečko provesti toliko vremena sa svojom još uvek zaskonitom ženom u četiri zida u istoj sobi.

Kija je već počela da prenosi svoju posteljinu u tu prostoriju, a oko svega joj je pomogao Đekson. Po ulasku u izolaciju Kristina je bila tiha kako ne bi probudila Radanovića koji je spavao.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Međutim, pošto je ona htela da spremi svoj krevet, posteljinu je stavila na njegov krevet, što je Slobi zasmetalo i odmah se probudio i uspravio u sedeći položaj, a kako je to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta.

Poslednji Slobin intervju pre ulaska u Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Safa

    27. februar 2018 | 14:46

    Dodirom se bude emocije,sve na udaljenosti od pola metra si siguran.Dajte im zadatak da otplesu jednu pesmu za zaljubljene pa da vidimo hoce li se Sloba probuditi.

  • S1

    27. februar 2018 | 16:58

    Slobinu vezu sa Lunom mogu da rzaumem samo u slučaju da mu je obećana pobeda, pa je ovo njegova žrtva ;)...nema šanse da se on zaljubio uopšte u nju...

  • 031

    27. februar 2018 | 16:47

    Mala soba tri sa tri, a u sobi ja i ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA