Jelena Krunić prvi put progovorila nakon izbacivanja i ispričala sve o Nadeždi, Slobi, Kiji, Mini, Filipu i seksu u hotelu

U prvom velikom intervjuu posle diskvalifikacije Jelena Krunić za Telegraf otkriva šta se sve dešavalo u rijalitiju i da li joj je iskreno žao što je udarila Nadeždu Biljić

  • 16

Jelena Krunić Zadrugu je napustila zbog fizičkog napada  na pevačicu Nadeždu Biljić. Jelena, kojoj nije prvi put da na ovakav način napusti rijaliti, u razgovoru za Telegraf kaže da se izvinila Nadeždi, a potom je otkrila šta misli o Slobi, Filipu, Mini, Mikiju, Slobi i Kiji.

Moje dete je preživelo pakao! Potresne reči Nadeždine majke o nasilju i batinama koje je njena ćerka dobila od Jelene Krunić

Ja sam se javno izvinila i Nadeždi i njenoj porodici. Nadam se da će imati priliku da vidi to kada izađe. Mada, žao mi je Nadežde, ona je uboga u mozak. Neće njoj ništa pomoći ova Zadruga, džabe joj onakav glas kada je glupa i ne zna da ga iskoristi.

Pogledajte kako je Jelena Krunić fizički napala Nadeždu:

Da li si čula da se i tebi Nadežda javno izvinila?

Ne, nisam. Ali već je bilo kasno, Jelena je bila već uveliko napolju sa svojom Zverkom.

Da li ti je oprostio prevaru sa Đeksonom?

- Sledeće pitanje.

Šta te je navelo da ponovo u rijalitiju napraviš takav prekršaj?

- To mi se skupljalo danima. Imala sam čak svađu i sa Anom i Kijom koje su mi tamo bile najbolje drugarice. Tad sam se pokupila i otišla u rehabilitaciju, a kada su došli iz kupovine poludela sam što mi Nadežda nije uzela musli, a Mići je kupljen od mojih para.

Printskrin: TV Pink

Ti si neko ko će nam najbolje opisati odnos Filipa i Kije?

- Filip i Kija... Pa ovako, Filip je do ušiju zaljubljen u Kiju. Evo sad nekako ekskluzivno za tebe. Kada smo krali neke stvari stajali smo u garderoberu. Filip je tada Kiji pokazao srce koje ima istetovirano na prstu. Ona je se samo slatko nasmejala. A videlo im se u očima da tu nečega ima...

Znači li to da su zaista imali seks u hotelu?

- Nemam pojma... Znajući koliko je Filip zaljubljen u Kiju, mogu samo da pretpostavim da se nešto desilo, ali i da nije. Nisam ništa niti potvrdila, niti demantovala, pa vi prosudite sami.

Od kokaina u gaćicama do izbijanja zuba: Ovo su najveći skandali Jelene Krunić (VIDEO)

Miki u poslednje vreme mnogo vremena provodi sa Kijom. Šta se tu dešava?

- Miki se zaista loži na Kiju, ali u seksualnom smislu. On voli te bezobrazne dominantne žene. A Kija je jako dominantna šta god da radi. A vidi se da je takva i sa muškarcima. Mikiju ona prija, to se vidi. Možda da nije unutra ne bi je tako gledao, ali nije on kriv što u Zadruzi služi kaznu što je pobegao sa Farme.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bila si jedan od svedoka ono veče kada je Sloba zamalo fizički nasrnuo na Miljanu. Kako je tebi to izgledalo?

- U nekim momentima zasigurno tvrdim da je Slobodan bio spreman da nasrne na Miljanu. Ja nju već poznajem iz rijalitija. Ona je takva ona se zaboravi sada da je trudna i dalje nastavlja da istera ono svoje. Pa je tako bilo i sa Slobom, dok svi znamo da se Miljana lozi na pevače. To veče u Slobinom pogledu sam videla, a ja to znam da prepoznam da nije prvi put da tako nasrće na nekoga. Iako je Kija pokušavala da me ubedi da on nije nikada bio takav, i da ga ona ne prepoznaje. Ali, zaista je bilo gusto.

Printskrin: TV Pink

Kada smo kod Slobe, kako komentarišeš to što ne brani Kiju kada je drugi zadrugari napadnu?

- Kapiram da je sve to zbog Lune. Da je ona ta koja mu je tako nešto nametnula. Sloba je navikao da bude pasivan u vezi.

Kako misliš pasivan?

- Pa ne na taj način na koji vi mislite (smeh), već da je u njegovim vezama žena ta koja je dominantnija od njega.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Koje po tvom mišljenju u zadruzi najneiskrenija i najpokvarenija osoba?

- Pa to je definitivno Mina Vrbaški. Ona je čak išla za Nadeždom i ubeđivala je da traži moju diskvalifikaciju, iako se njoj konkretno od mene ništa loše nije desilo u Zadruzi.

Pored Nadežde imala si sukob i sa Marijom Anom. A kako ti deluje njen odnos sa Filipom?

- Ona devojka ne zna da l' je došla ili pošla. Počinjem da sumnjam u Filipovu inteligenciju, s obzirom da je bio toliko dugo sa njom. Njoj devojci fali još samo lopata da se zakopa, mada joj do kraja rijalitija neće ni trebati. Sama će ona to učiniti. Ona priča jedno, radi drugo, pa onda nije rekla, jeste rekla. Izgubljena je skroz u vremenu i prostoru.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Koje po tvom mišljenju pobednik Zadruge?

- Definitivno Kija. Sa njom se sigurno saživelo 50 odsto žena u Srbiji. Dominantna je. Inteligentna. Zna da igra igru. Iako nije ni sanjala, ali Kija je postala jedan od najboljih rijaliti igrača, i smatram i mislim da je ona jedini pobednik.

Foto: Instagram/jelena_krunic

Šta planiraš ti sada?

Upravo sam imala sastanak sa Draganom Vurdeljom, pošto smo još pre rijalitija dogovorili da ću da završim školu šminkanja. Tako da ću par dana sada uživati, a od ponedeljka školska klupa.

Pogledajte sve nasilničke ispade Jelene Krunić u rijalitijima:

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Če

    6. mart 2018 | 19:20

    I dve trćine muške populacije je poludelo za Kijom.

  • Vesna

    6. mart 2018 | 19:08

    Bravo, sve kako sam mislila!

  • xxx

    6. mart 2018 | 21:01

    Dala je odlicnu analizu: Mina najpokvarenija devojka , Slobodan pasivni papucar a Kija dominantna, harizmaticna i najzanimljivija , pobednica!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA