Đole Đogani tvrdi: Luna nije u pravu, Gagi nikada nije krao, ja sam ga vaspitavao! (VIDEO)

Đole tvrdi da je Luna pogrešno razumela priču, s obzirom da Gagi voli mnogo da se šali

  • 12

Đole Đogani, stric Lune Đogani, prokomentarisao je za Telegraf ono što je Luna u rijalitiju ispričala o svom ocu Gagiju Đoganiju.

Treba da me nađete u jarku kao Jelenu Marjanović da biste me žalili? Anabela otvorila dušu, zbog Slobe i Lune podnela tužbu protiv Miljane

Da podsetimo, Luna je tokom razgovora sa Slobom otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz gagijevog života.

- Moj tata je bio siromašan, porodica cela, moja baka je rodila njih dvanaestoro. Trebalo je to odgajiti, nije imala za sebe, a kamoli za njih. Moj tata je krao, snalazio se, živeo na ulici... I onda ti se desi da imaš milione, ne znaš šta ćeš sa parama - ispričala je Luna.

Pogledajte šta je Luna ispričala o svom ocu:

Ove reči pogodile su Đoleta koji tvrdi da se Luna malo zanela u rijalitiju, i ispričala neistinite priče.

Foto: e-stock.us/Danijel Milutinović

- Gasgi nikada nije bio dečko koji je bio na ulici. Mi smo bili jedna stabilna i dobra porodica. Ne znam zašto je to ispričala. Gagija i Bakija sam ja vaspitavao. Bavili su se plesom, sportom. Ja sam bio atletičar Crvene zvezde... Potpuno jedna zdrava porodica. Nema razloga da ja sada demantujem Lunu. Ona je verovatno čula neku priču, pa je ispričala na svoj način. Gagi voli puno da se šali, pa je možda neku priču ispričao na svoj način. Pa je ona isto tako zapamtila. Ono što je istina, Gagi nikada nije imao problema sa hapšenjem, da je krao. Baki jeste. On je određeno vreme bio i u domu, on je imao ne baš dobro detinjstvo, ali se kasnije izvukao - ispričao je Đole za Telegraf.

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA