≫ 

Stav kakav imaš prema njoj, nisi imao prema meni... Nakon žestoke rasprave Slobe i Lune oglasila se Kija (VIDEO)

Suđenje u kojem su učestvovali Luna, Sloba i Kija privuklo je veliku pažnju

  • 26

U Beloj kući održano je još jedno suđenje, u kojem je došlo i do žestoke rasprave. Luna je tužila Slobu zato što joj ne dozvoljava neke stvari ,a Kiju zbog ogovaranja.

- Nas dvoje pijemo antibiotike, ali mi je bilo krivo što sinoć nisam mogla da popijem ni jedno pivo. Baš sam se osećala bezveze, mnogo mi se pilo to jedno pivo ali nisam mogla. Nisam mogla da sakrijem da sam se smorila zbog toga. Ja sam mu rekla šta je bilo a on se iznervirao što sam pokvarila raspolaženje zbog gluposti. U sobi smo to raspravljali. Kristina je saznala zbog čega smo se posvađali i onda rekla da on radi meni ono što nije mogao njoj, Milan je to meni preneo. Nisam pomenula nju, Slobi sam rekla da on meni ne može ništa da brani - rekla je Luna.

Sloba je priznao krivicu, i objasnio da je reagovao iz najbolje namere.

- Ja ti želim najbolje, momak sam ti. Zabranio sam ti, i da si uzela to pivo ja bih ga pojeo sa sve limenkom. Rekao sam samo ono što mislim da je najbolje za tebe. Kad god pomislim da joj kažem nešto za njeno dobro, prvo razmislim šta bi joj majka rekla. Meni je to bitno jer želim sa tim ljudima da budem napolju - naveo je Sloba.

Printskrin: TV Pink

Kija je navela da Sloba u pravu što je Lunu posavetovao.

- Ja ne mogu da sudim o vašoj vezi jer smo različite osobe. Ali nikad mi ništa nije branio. Ne da on meni nije smeo da kaže, nego nikad nije mogao da mi brani. On meni može da kaže svoje mišljenje ali ne znači da moram da ga uvažim. Ništa niko ne može da mi zabrani i on je to znao. Zato nikad nije ni dolazilo do toga. Ovakav stav i pristup kakav imaš prema njoj, nisi imao prema meni, i kraj priče. Nisi bio neki papučar ili tako nešto, ali nisi imao takav pristup prema meni - rekla je Kristina.

Posle toga došlo je do haosa, a Kija je otišla u suzama u izolaciju. Kako je iskritikovala zadrugare, ali i muža Slobu, pročitajte OVDE.

VIDEO: Kada zadrugari izgube živce:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    9. mart 2018 | 20:22

    I nije , jer si Ti znala šta , kada i u kom momentu , a ova glupača ne zna ! Zaista nema smisla da sad Kija snosi krivicu njihove svađe ! Posvađali su se zbog piva , sinoć je poricala , sad priznaje , Sloba je dobro pročitao da je nervozna zbog piva , al’ ipak je Kristina kriva !? Stidi te se oboje !

  • Sneki

    9. mart 2018 | 20:14

    Slobodanu je bitno šta će reći mama Anabela, jer želi da bude vani sa tim ljudima, alo, čoveče čuješ li ti sebe, ovo više nije smešno, nego zabrinjavajuće?!

  • ssss

    9. mart 2018 | 22:15

    Muka mi je od ovih razvratnih preljubnika.Vidite da u glavama nemaju ništa.Sačuvaj me bože takvih ljudi.Ovo je bruka i sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA