≫ 

JA SAM PONOSNA LJUBAVNICA! Luna se poverila Nadeždi nakon svađe sa Kijom, evo šta joj je sve rekla! (VIDEO)

Luna i Nadežda razgovarale su nakon što se svađa između Đoganijeve i Kije relativno smirila

  • 35

Nakon žestoke svađe Kije i Lune koja se dogodila tokom pitanja gledalaca, kada se situacija malo smirila, Đoganijeva i Nadežda razgovarale su u kuhinji o Slobi

Nisi ništa posebno, POLJUBIO TE JER JE ČUO DA SAM GA OSTAVILA! Kija i Luna se žestoko posvađale, Kockareva izgovorila SVE što misli! (VIDEO)

Budući da je Luna mesecima unazad, kao i tokom prethodne večeri, najčešće nazivala "ljubavnicom", s obzirom na to da je Sloba i dalje u zvaničnom braku sa Kijom, priča se povela baš na tu temu.

- Mora neko i tebe da razume, da se stavi u tvoju situaciju. Dali su ti epitet ljubavnice... Znaš, drugačije je to da je Sloba bio s tobom u tajnosti, pa kad se pojavila Kija, onda "ajde, Luna, ko te je*e"... - rekla joj je Nadežda.

Printskrin: TV Pink

- Ako se tako voli ljubavnica, ja sam ponosna ljubavnica! Ako se ovoliko voli... Vi to ne shvatate, vi ne shvatate koliko se nas dvoje volimo! - ubeđivala je Luna.

- Znam, ja sam imala takvu ljubav... - počela je da priča Nadežda.

Printskrin: TV Pink

- Ta bliskost mnogo više znači. Ja da nema Baneta, poludela bih. Drago mi je što smo oboje pametni da celu tu priču držimo za sebe i ne eksponiramo je. Mi se ne ljubimo. Meni je veća emocija ovo što mi imamo, nego poljubac. Jesi videla sinoć na žurki? Mi se nismo odvojili... - pričala je Nadežda.

Pogledajte njihov razgovor:

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    15. mart 2018 | 12:02

    Ti si ponosna mucenica ako nas pitas !!!

  • klizanje

    15. mart 2018 | 11:56

    plitak potok

  • Maki

    15. mart 2018 | 13:20

    Kaže luna da je ponosna ljubavnica... Umesto da bude ponosna na nešto drugo ona je ponosna da bude ljubavnica i uvek druga u životu muškarca... Čega se pametan stidi, budala se ponosi...!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA