≫ 

On je tvoj tip muškarca! Ana nabacivala Kiji svog bivšeg dečka, ona spomenula Andriju i otkrila čega se plaši (VIDEO)

- Mnogo je kulturan i lep, baš lep dečko, napunio sad 30 godina - rekla je Ana Kiji

  • 6

Kristina Kija Kockar i Ana Korać često se druže u "Zadruzi", a ovog puta njih dve su porazgovarale u krevetu. Ana je rekla Kristini da bi joj njen bivši dečko perfektno pristajao.

- Znaš koga moraš da upoznaš? Tog mog bivšeg dečka... Mnogo je kulturan i lep, baš lep dečko, napunio sad 30 godina. Ne znam zašto nismo uspeli, nismo verovali jedno u drugo. Ja sam bila u Beogradu, on je bio van Srbije. Nikad se mi ništa nismo svađali, ostali smo u dobrim odnosima, ali kod mene jednom kad pukne to je to, osim jednog kom se uvek vraćam, ali on je baš tvoj tip muškarca. I porodica mu je... Ma, kraljevi, ne možeš da veruješ! Ali šta ćeš, ne možemo da budemo zajedno mnogo smo različiti. On ne voli da se svađa, ja obožavam kad mi je dosadno - rekla je Ana Kiji, nakon čega je Kockar progovorila o Andriji Lazoviću.

- Andrija se uopšte ne svađa, nije uopšte u tom fazonu, nisam ni ja. Ali, ne volim muškarce koji se inate, ja mogu da ne pričam sat vremena najviše - rekla je Kija Ani, a onda se prisetila svega što joj se desilo od kada je njen muž Sloba Radanović započeo vezu sa Lunom Đogani.

- Ja sad vraćam film i ne mogu da verujem da sam doživela ovo, ja imam osećaj kao da se ništa nije desilo, čudno mi što nisam došla da ga šamaram, pakao od života da mu napravim - rekla je Kija, a zatim je je ponovo pričala o Andriji.

- Ja se bojim da razvijem osećanja, jer ne znam šta će biti kad izađem. Bojim se da razmišljam o njemu (Andriji). Stvarno se tripujem, šta li radi sada... - navela je Kija.

Andrija otkrio da li će čekati Kiju kada bude izašla iz "Zadruge"

VIDEO: Luna i Sloba razmenjuju nežnosti

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    19. mart 2018 | 13:16

    Sasvim normalan razgovor za dve devojke. Sve sto je Kija rekla i jeste tako. Nista ne moze znati dok ne izađe.

  • Miki Zr

    19. mart 2018 | 17:59

    Za nju je svaki dobar,samo mora da bude poznat!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA