Šta od njih imamo da naučimo osim kreveta! Gledateljka se uključila uživo i na šokantan način napala Slobu i Lunu, pa spomenula i Kiju! (VIDEO)

- Lunu još nisam videla da je skuvala kafu, nisam je videla pored šporeta, ništa lepo nisam videla sa njene strane - rekla je gledateljka

  • 36

Prošle noći u Zadrugu su se uživo uključivali gledaoci, a jedna gledateljka prokomentarisala je ljubavni trougao koji je obeležio rijaliti a to su Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar.

Idi, to je najbolje što znaš! Kija osula paljbu po Slobi, Radanović napustio sastanak! (VIDEO)

Gledateljka koja se predstavila kao Sanja nije birala reči, i napala je Lunu i Slobu.

- Na ekranu su non-stop Luna i Sloba, ja ne znam šta ima da se vidi i da se nauči od Lune i Slobe za sedam meseci. Gledam non-stop, a Lunu još nisam videla da je skuvala kafu, nisam je videla pored šporeta, ništa lepo nisam videla sa njene strane. Stvarno je bezobrazluk Lune i Slobe da nas gledaoce, tako ponižavaju. Svi mi branimo svoju decu, ali Luna je dno dna - rekla je Sanja i dodala:

Foto: Ivan Dobričić/E-stock

- Kija je gospođa u svakom pogledu za Lunu, i obrazovana, i kulturna i vaspitana... A da li je ona dete greha, da li je dete sa oženjenim čovekom. Luna i Lunini roditelji imaju najmanje prava da to kažu. I da je tako, ta majka je uspela od tog deteta da napravi čoveka, što Anabela nije uspela da napravi od svog deteta. Stvarno vas molim, sklonite malo Slobu i Lunu, jer šta imamo da vidimo i šta imaju naša deca da vide i nauče od njih sem kreveta!

Pogledajte šta je gledateljka rekla o Kiji, Luni i Slobi:

Video: Sve seks akcije Slobe i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dick

    23. mart 2018 | 10:41

    Gledateljka je potpuno u pravu.

  • Bn

    23. mart 2018 | 10:16

    Sve je zena upravu

  • Мистер Y

    23. mart 2018 | 13:27

    Госпођа је у праву. Ништа су, љењи и једно и друго само пеглање кревета, смарање и.т.д. Нон стоп су на екрану они а има много бољих и занимљивих задругара

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA