≫ 

Sloba rekao Luni da zbog nje nije podigao povređenu Kiju, evo šta mu je ona rekla! (VIDEO)

Radanović je sačekao prvi trenutak kada je bio nasamo sa Lunom kako bi joj se pohvalio iz kog razloga nije pomogao Kiji, ali nije očekaivao ovakav njen odgovor

  • 27

Prošle noći za vreme žurke Kristina Kija Kockar je povredila nogu, jer su na nju pali Vladimir Arsić Arsa i Lepi Mića. Nakon ovoga Kristina nije mogla da ustane sa poda, a Radosav Stefanović Žuti joj je odmah priskočio u pomoć i preneo je do sobe.

Kija se srušila usred žurke, Žuti pritrčao da je iznese napolje, a o Slobinoj reakciji svi bruje! (VIDEO)

Sloba Radanović je Kristini uputio pitanje kako se oseća, a onda je sa devojkom Lunom Đogani nastavio da uživa u žurki.  Nakon toga su ipak otišli do kuće, gde je bila i Kija, a kada je Kristinu trebalo odneti do kapije to je ponovo učinio Žuti, dok je Sloba stajao i nemo posmatrao celu situaciju.

Međutim, nakon što su Kiju odveli iz Zadruge, Sloba je Luni objasnio zbog čega on nije bio taj koji će pomoći Kiji.

Printskrin: Dailymotion

- Nisam hteo da je ponesem, bilo mi je glupo zbog tebe... - prošaputao je Sloba.

- Ti si lud, budalo jedna! Šta ti je glupo? Pa slobodno... - odgovorila je Luna.

- Baš mi je žao, majke mi... - rekao je on.

Pogledajte kako je Sloba objasnio zašto nije pomogao Kiji:

Sećate li se Ćeranića?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    28. mart 2018 | 13:23

    Ali u trenutku kad ti zena pada i ti to gledas, refleksno bi neko skocio i pomogao ali on u tim trenucima razmislja sta ce Luna da kaze. Kako moze bilo o cemu da razmislja sem ljudski da pomogne. Kad je vracena Bane je odneo do wc-a, a on je spavao i trazio Lunino odobrenje da ustane i pita kako je. Mene sramota njegove stamote necovek.

  • Hm

    28. mart 2018 | 12:24

    Pored živog muža, nju Bane Čolak mora da nosi do toaleta. Tuga. Slobodan je dozvolio i da njegovu povredjenu zenu dva puta nosi pijani Zuti.

  • Jasna

    28. mart 2018 | 13:20

    Stvarno jadno i bedno s njihove strane! Kakvi su to ljudi koji nemaju empatiju za druge, kojima je samo stalo do sebe, bezdusni, bezobrazni,...to su Slobodan i Luna!!! Kija nadam se da ces se brzo oporaviti i nastaviti da budes ona stara vesela i nasmejana Kristina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA