Lepi Mića održao Kiji lekciju nakon haosa zbog seksa sa Filipom, a njen komentar mnoge je iznenadio! (VIDEO)

Kija i Lepi Mića razgovarali su posle haosa koji je izbio nakon priče o navodnom seksu sa Filipom

  • 31

Polemika oko toga da li su Kristina Kija Kockar i Filip Đukić imali seks u Zadruzi i dalje traje, a Marija Ana sinoć je tokom pitanja naovinara otkrila neke navodne detalje njihove "akcije".

Marija Ana rekla da joj je Filip priznao da je imao seks sa Kijom, iznela šokantne detalje, izbio neviđeni haos! (VIDEO)

Marija Ana sinoć je tvrdila kako je Filip to uradio da bi joj se osvetio i da bi što duže ostao u rijalitiju, kao i da mu se seks sa Kijom nije svideo. Đukić je sve vreme ćutao, a Kiju je ovo potreslo.

Kija i Lepi Mića potom su razgovarali u sobi, gde je Mića ispitivao Kiju da li je bilo seksa, ali joj dao i poneki savet.

- Kad god treba da se veruje njoj ili Filipu, veruje se Filipu. E, zato ti kažem, šta god Filip da kaže pada u vodu zato što su videli do sada da laže, to je poenta cela - rekao je Mića.

Printskrin: Dailymotion

- Ja šta god da kažem... - branila se Kija.

- Nisi poenta ti. Cela priča se vrti da li si moralna ili nisi, da li si je*ana ili nisi...to je cela poenta priče - govorio je Mića.

- Ja imam dečka spolja, pa mislim da sam ja pokazala da sam nemoralna! - rekla je Kija.

- Ja sam mnogo inteligentan za ove stvari. Njemu drhti glas dok objašnjava...pa nešto svaljuje na produkciju...pa reci jesi li je*ao ženu ili nisi - pričao je iznervirano Mića.

- Baš me briga ko će šta da veruje - rekla je Kija.

Pogledajte njihov razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    29. mart 2018 | 11:16

    Mi volimo Kiju zato sto je pametna, sposobna, prelepa, hrabra, dobar drug, iskrena i baš nas briga da li je nesto imala sa Filipom ili još petoricom ili je ponovo nevina. Taj deo je nebitan Kijinim famovima. Što ja više napadaju, mi je više volimo.

  • xxx

    29. mart 2018 | 12:18

    Dajte ne menjajte teze,brzo se zaboravilo ko je tu koga prvi javno prevario i ponizio!!?? Ona pisle toga ima prava da radi sta god hoce!! A ne radi. To je poenta price!

  • Coa

    29. mart 2018 | 12:15

    Mica i miki vredjaju nasu intelegenciju! Miki napravio scenario za kupatilo ,polupao zid a bora i on drmaju kabinu i kameru. Mica navalio priznaj,priznaj ko da smo mi coravi i glupi. Pa ko vredja ciju intelegenciju? Kija nepristaj da im udovoljis da bi oni ispali"prepametni" jel tonisu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA