Slobu pitali da li mora da bude uz Lunu i dok obavlja veliku nuždu, ona pocrvenela od sramote, a onda ih je Kija pecnula! (VIDEO)

Sloba se pravdao, Luna je kukala dok je Kristina otkrila šta bi njoj više prijalo

  • 13

Snimak na kojem Luna Đogani vrši veliku nuždu dok njen dečko Sloba Radanović sedi sa njom u wc-u čekajući je da završi postao je pravi viral na društvenim mrežama.

Kiju pitali da li je Sloba sa Lunom samo iz koristi, jer je njena majka pevačica, evo kako je Kristina odgovorila (VIDEO)

Marija Ana rekla da joj je Filip priznao da je imao seks sa Kijom, iznela šokantne detalje, izbio neviđeni haos! (VIDEO)

Baš zato ne čudi to što je jedno od pitanja tokom Pitanja gledalaca bilo vezano upravo za tu scenu.

- Da li je moguće da moraš da budeš uz Lunu čak i dok obavlja veliku nuždu? - postavila je voditeljka pitanje gledaoca Slobodanu.

- Ovde bude po petoro ljudi unutra ili peru zube, ili pi*aju, s*eru, puše, u isto vreme svi. I sad to što ja uđem s njom u wc da potrošimo manje vremena ovim ljudima da se što kraće zavdržimo u wc-u sad je to problem - rekao je Sloba.

- Da mi je neko rekao da ću veliku nuždu da radim pred celim svetom... Majko šta sam sebi dozvolila... I da me on kao čeka - rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/ZadrugaOfficial

- Bolje seks da mi gledaju nego da me gledaju kako k*njam... - dobacila je Kija.

- Ove kamere u wc-u su nas samo zbiližile, ne možete nam ništa - našalila se Sara kroz osmeh.

Kako je sve to izgledao pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA