≫ 

Ja njega uhvatila, a on hteo mene da proveri! Kija do detalja ispričala Ani sve sa početka veze sa Slobom! (VIDEO)

- Ja sam bila tad na moru, ili sam radila, ne mogu da se setim, to je bilo na početku veze - ispričala je Kristina nakon što se malo smirila

  • 35

Kristina Kija Kockar danas se gušila u suzama nakon što je čula da pojedini mediji pišu o tome kako je Sloba navodno imao ljubavnicu, a najviše ju je tešila Ana Korać.

Ja ću da platim, a ona kako odluči! Soraja progovorila o operaciji Divne DNK koju će finansirati

Kija je satima plakala zbog saznanja da je navodno neka druga žena spavala u njenom krevetu, što nikako nije mogla da prihvati. Ana Korać sve vreme ju je tešila ležeći kraj nje na krevetu, a Kija se prisećala još nekih sličnih trenutaka sa Radanovićem.

- Dešavalo se to još na početku veze... On je glupav, on je jako glupav, brate... Ima neki program koji prati sve što pišeš, sve što kucaš, i šifre i šta god da kucaš na kompjuteru, ostaje sve u tom programu... I on to instalira kod mene. Ja sam bila tad na moru, ili sam radila, ne mogu da se setim, to je bilo na početku veze... I ja uđem unutra i vidim šta je on pisao! - ispričala je Kija.

Printskrin: TV Pink

Da je finale Zadruge večeras, za koga biste glasali? (ANKETA)

- Ne mogu da se sad setim... Ali ja njega uhvatila, a on hteo mene nešto da proveri! Ja sam nalazila 30 hiljada četova njegovih sa raznim klinkama, odjednom nema više drugarica... Moje drugove je upoznao i svi su ostali, niko nije nestao... A njegove drugarice su sve magično nestale! Nalazila sam ja razne četove... I sa tom nekom manekenkom... Pričao mi je za neku manekenku koja mu se smeškala, meni je to drago, da mi je muž privlačan, nisam ljubomorna stvarno... I mi se šetamo jednom Knezom i ova prošla, on meni kaže vidi prošla je ova, sad neće da mi se javi, sa dečkom je... Ja mu kažem: "Slobodane, žena je pored tebe, šta ti meni pričaš, bre?" - priča Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Za jednu mi je rekao da mu je čestitala rođendan, ja ušla u poruke i vidim da je on njoj pisao, a ne ona njemu... - pričala je Kija.

Šta je još otkrila Ani pogledajte u videu:

VIDEO: Reper Struka otkriva istinu o pesmi koju je Kija istetovirala na leđima

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    30. mart 2018 | 20:03

    Svaki put kada se desi nesto sa Filipom ona isti dan ili eventualno drugi dan place i prica o Slobi.

  • RAŠA

    30. mart 2018 | 21:38

    Slobo, švalerčino, dok je Kija radila, ti si vežbao lansiranje. Sad je na redu Luna za lansiranje.

  • Halo

    30. mart 2018 | 21:01

    Pa, Kristina , bolno jeste, ali ce sve da prodje, proces je to. A on je nasao zakrpu, mnogo su sramotni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA