≫ 

Kija otkrila Zorici Marković nove detalje iz braka sa Slobom, spomenula njegovu majku i njenu sestru! (VIDEO)

Kija je u razgovoru sa Zoricom, tokom kojeg je većinom šaputala, ispričala još neke detalje iz vremena dok je bila u braku sa Slobom

  • 31
Kija šapuće Zorici, Printskrin: Instagram

Kija Kockar poverila se Zorici Marković kasno u noć, dok su ćaskale svaka sa svog kreveta. Naravno, tema je bio Slobodan Radanović, a Kristina je pevačici ispričala neke do sada nepoznate detalje.

To je psihologija Lunjare! Zorica žestoko o Luni, a ono što je rekla o Kiji i Andriji šokiralo je Gocu i Matoru! (VIDEO)

I taman kad se čini da je sve više izrečeno o vezi i braku Kije i Slobe, ispliva neki novi detalj. Ovaj put Kija je to podelila sa Zoricom, koja se nedavno vratila u Zadrugu i koja podržava Kiju.

- On nikad ne kaže toj drugoj strani... Mi se dogovorimo, i onda ja ispadnem kreten, zato što on njima kaže ili ne kaže. Onda je ona rekla ovako: "To je radi njihove sreće, trebala je da pređe"... (kućni prag, prim. aut.) Znači, to je direktno kada kuneš nekoga, i onda je mama rekla: "Nemojte slučajno u životu više da kunete moje dete ili njen brak" - ispričala je Kija, a Zorica je bila šokirana.

- Ne valja... To samo potvrđuje ovo...

Kija i Zorica pričaju u gluvo doba noći, Printskrin: Instagram

A onda je Kija pričala o Slobinoj tetki koja živi u Češkoj, koja je prošla kroz razvod i koja joj se poveravala. Kako se da zaključiti iz Kijine priče, i Slobina tetka imala je problema sa Slobinom majkom, svojom rođenom sestrom.

- Njen muž je isti kao ovaj mamin sin, isto između dve vatre... - počela je Kija.

- Plače meni i Slobodanu, a Slobodanovu rođenu tetku je ona... Kaže ona: "Zato što sam ja na početku titrala, titrala, nisam znala da ću se na kraju udati za njega"... To još počelo još u Srbiji, oni su se u Srbiji zabavljali... I oni su njoj pakao pravili od života, a to joj je rođena sestra, ima ih tri - ispričala je Kija misleći na Slobinu majku i tetku koja živi u inostranstvu.

Printskrin: TV Pink

Potom je Zorica pitala Kiju da li je istina da je Sloba usvojen, što je Kija negirala.

- Ne, ne. Nije usvojen sigurno. Isti je ćale... - rekla je Kristina.

- To su već preterali... - odgovorila je Zorica.

Pogledajte razgovor (za preslušavanje sva tri snimka listajte desno):

 
A post shared by Dani (@pericdanijela444) on

VIDEO: Krunićka oplela po Mariji Ani, pa otkrila da li su Kija i Filip imali seks

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    6. april 2018 | 11:13

    Milan novinar je najpokvareniji u Zadruzi. Za njega su Mića, Miki, Saska, Zorica pa cak i Jeleba Golubovic mala deca. Ipak, on je tu verivatno da bi i radio takve stvari jer novinari to umeju.I mala deca vide koliko podrzava Lunu i Slobu a koliko srozava Kiju. Naj veci Milanov blam je afera hotel.On zna da tu nije bilo nista ali je uporan u lazima pa je cak i Filipa (prodanu dušu) nagovorio da kaze da je bilo s..sa i ako svi znamo da nije.

  • nn

    5. april 2018 | 15:34

    Zorica Saska Mica Dule Tanja i Milica su se dokazali ko su. Kija je sa pravim osobama i koliko vidim bori se za sebe i majku. Majka se neoglasava i svaka cast zeni. Ucila je Kiju kad je trebalo. Sve pohvale za Kiju.

  • Vesna

    5. april 2018 | 15:12

    Kija napoljeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA