≫ 

Neće ona ništa čistiti! Miljana dodelila zadatak Luni da očisti sobu, Sloba napravio haos! (VIDEO)

Nakon što je Radanović stavio do znanja Miljani da Luna neće čistit, Miljana se razbesnela, pa ih je napala

  • 29
Miljana čita pismo zadrugarima, Printskrin: Youtube

Miljana Kulić kao ovonedeljni vođa dobila je zadatak da pročita pismo Velikog šefa i zadrugarima podeli zadatke koji se tiču sređivanja celokupne kuće, kao i paba i dvorišta, kako bi ukućani u čistom i sređenom okruženju dočekali uskršnje praznike.

Kako se osećate dok vaša Zorka moju ćerku naziva "cigankom", a Kija je fašista broj 2! Anabela žestoko po Zorici i Kristini (VIDEO)

Međutim, prilikom podele poslova nastao je opšti haos, pa su se zadrugari ponovo posvađali, jer su neki odbijali da obave zadatak koji im je Miljana podelila.

Neki nisu hteli da rade zbog malog budžeta koji su dobili, a neki iz drugih razloga, pa je usledila žučna rasprava. Kada je Miljana dodelila Luni zadatak da očisti spavaću sobu, Sloba je ustao i žestoko odbrusio Miljani da Luna to neće raditi, posle čega je Kulićeva izrevoltirana time osula paljbu po njima.

- Luna, je l' možeš da očistiš spavaću sobu? - pitala je Miljana, a pošto nije dobila odgovor dodala je:

- Luna će čistiti spavaću sobu!

- Neće Luna čistiti spavaću sobu! - kazao je Sloba.

- Ja sam joj rekla, ona ne mora - rekla je Miljana.

- Ne mora ona ništa! - odbrusio je Sloba.

- Luna će čistiti spavaću sobu! - ponovila je Miljana.

Miljana deli zadatke zadrugarima, Printskrin: Youtube

- Pa neće! Neće čistiti! - rekao je Sloba besno.

- Produkcija je napisala: "Vođa će odrediti". Ovo dvoje baba i deda od 70 i 80 godina Sloba i Luna, ništa uradili nisu, spavaju do 8. Šta je problem za jednu devojku da pomete sobu?! Sram je bilo, ja sam čistila i prala sudove, a trudna sam, šta je problem da počisti sobu?! - vikala je Miljana.

Pogledajte svađu Miljane i Slobe:

VIDEO: Zbog čega je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    5. april 2018 | 17:35

    Ja i da hocu da ocistim da mi neko na taj fazon kaze "Luna ce ocistiti sobu" nema sanse da bi cistio, pogotovo ne Miljana da mi kaze.

  • N

    5. april 2018 | 19:42

    Iskreno je luna jedna od najcistijih u zadruzi, uvek počisti za sobom, garderoba joj uvek spakovana, krevet namesta ujutru, i ima odlične manire sto se tiče rucanja. Oni sto pričaju da je prljava izgleda nemaju oči. Sto ona da im čisti, nek svako raspremi za sobom.

  • Draginja

    5. april 2018 | 17:33

    Sine...slusaj me, slusaj me...tako ces i meni znaci reci da ona nece nista raditi...sine slusaj me...slusaj me...meni je u kucu ne dovodi...slusaj me...ona prva bar nije dolazila i nije me psovala...slusaj me slobodane...ovu mi ne dovodi da ja za njom perem i pospremam...slusaj me siineee...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA