≫ 

On je takav skot prema meni... Kija razgovarala sa Anom Korać o Slobi, evo šta je posle svega rekla o njemu (VIDEO)

Kija i Ana su se osamile, pa na miru razgovarale o Radanoviću i svemu daleko od ostalih zadrugara

  • 16

Nakon što je Kristina Kija Kockar otvorila dušu i otkrila kako se nadala da će Slobodan biti otac njene dece, poverila se Ani Korać u dvorištu, dok su ćaskale na klupi. 

Kija je žena lavica koja tamo prolazi kroz pakao! Saška Karan se prvi put oglasila posle izbacivanja i otkrila SVE detalje iz Zadruge (FOTO)

Kija i Ana su se poslednjih meseci zbližile u Zadruzi i postale nerazdvojne, pa su se tokom jednog od razgovora, kada su se osamile, dotakle Slobodana Radanovića, Kristinine neizbežne teme.

- Meni da se to desilo, ja bih na sve načine pokušavala to da zaboravim... Najteže bi mi bilo da se sećam lepih trenutaka... Setila bih se šta mi je uradio i onda mi ne bi palo na pamet više da razmišljam o njemu. Povređuješ sebe... - savetovala je Kiju Ana.

Kija i Ana razgovaraju o Slobi, Printskrin: TV Pink

- Znam, ali nije to tako jednostavno, veruj mi. Ja nikad nijednu vezu nisam gledala kao sad ću ja biti zauvek sa njim, ni za koga nisam tako mislila - samo za njega. Još i pre nego što smo se venčali. A on je takav skot prema meni - utučena je bila Kija.

- Eno ga, probudio se, odjednom za stolom sad, vozi mu se "škoda"... Ja ga znam najbolje... Mutav je, nesposoban, lenj, ali i te kako kvaran! - rekla je Kija.

A onda su njih dve razmišljale o stvarima koje su se prethodnih meseci događale u Zadruzi...

VIDEO: Krunićka oplela po Mariji Ani, pa otkrila da li su Kija i Filip imali seks

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA