To je meni bolna tema i ti to dobro znaš... Sloba tešio Kiju nakon svađe sa Macom! (VIDEO)

Maca je Kiju uvredila rečima da "nikad neće biti majka", posle čega ona nije mogla da se smiri

  • 26

Nakon burne svađe sa Macom u kojoj je Diskrecija rekla Kiji kako neće moći da ima decu, uplakana Kristina je izašla napolje, nije mogla da se smiri, a u tome je čak pokušao da joj pomogne i Slobodan Radanović

Maca rekla Kiji da nikad neće moći da ima decu, ona počela da se trese, pretila joj, plakala, obezbeđenje stalo između njih! (VIDEO)

- To je meni vrlo bolna tema i ti to dobro znaš - rekla je Kija Slobi.

- Znam sve, ali nemoj da se nerviraš zbog Mace sad. Zbog Mace da se spuštapš, jesi ti normalna? Ni zbog čega nemoj da se spuštaš na taj nivo. To što ona tebi kaže to govori o njoj samoj, a ne o tebi - govorio je Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Ljudski mozak koji može to da smisli, to je poremećena osoba, veruj mi. Iskuliraj se malo, prošetaj, popij vode i nemoj uopšte da se cimaš oko toga. Sutra će nešto gore da kaže - uporan je bio Sloba.

- Ne zanima me, ne može ništa gore od te stvari. Ti to vrlo dobro naš da je to meni bolna tema. Niko normalan ne bi to ni rekao - i dalje se nije smirivala Kija.

- Slobodane, ja sam se ovde naslušala mnogo gluposti... - rekla je.

Printskrin: TV Pink

- To je osoba koja je spremna na sve. Ispašćeš ti debil - govorio je Sloba misleći na Macu.

- Ma, boli me uvo kako ću da ispadnem... - ljuta je bila Kija.

Pogledajte na snimku od samog početka:

VIDEO: Marija Šerifović šokirana Kijom Kockar

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. april 2018 | 00:14

    Kako seješ tako žanješ.... Maca nije rekla ništa što i ova nije sama pričala. Mnogima su bile bolne teme kada ih je ovaj skakavac pričao.

  • Realno

    11. april 2018 | 00:54

    I Kija je najgore uvrede upucivala Gocinom sinu koji cak nije ni ucesnik rijalitija, to sto je ona rekla za Gocinog sina, tj Teodorinog brata je ozbiljna optuzba i Teodorin brat ima ozbiljan materijal za tuzbu. Kija sama prica i kuka i zali se i onda kad joj drugi pomenu to onda joj je bolna tema. Pa sto sama pricas o tome kad je bolna tema? Isto kao sto ceo rijaliti prica o propalom braku i ne zaklapa a cim se drugi nadovezu jer im je muka ispiranja mozga odman bude "nemas pravo da komentarises moj brak". Onda najbolje da cute svi kao sto je i Slobodan u braku kako bi Kiji dizali ego i kako bi se ona osecala verbalno nenadjaciva kao sto je umislila da je.

  • Italijan

    11. april 2018 | 01:39

    Kija prica o svemu i daje do znanja sve o njenom zivotu i onda joj smeta kad drugi to pominju. Pa cuti malo ne moras celu svoju zivotnu pricu da ispricas a kad to radis budi svesna da ces imati ovakve situacije zbog toga. Kad dajes nekom materijal, pogotovo Maci da te napada onda nemoj da se cudis i brani se kako znas ako znas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA