≫ 

Kiju su pitali da li voli Slobu: Kristina je otvorila dušu, a posle njenih reči Radanović i Luna su napustili Belu kuću (VIDEO) (FOTO)

Tokom Kijinog izlaganja, Sloba je pobesneo, a onda je zamolio Lunu da krene s njim

Printskrin: TV Pink

Kija Kockar dobila je interesantno pitanje od novinara, a to je da li voli svog muža Slobu Radanovića. Kristina se nasmejala, a onda je otvorila dušu.

- Pa nemam šta da kažem na to da li ja njega volim ili ne. Ja sam samo rekla da mi nije svejedno, da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja ne želim da budem sa njim kao sa mužem, kao sa čovekom u tom smislu, ali da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja jesam došla ovde i rekla sam da su meni osećanja prekinuta hirurški rezom. To je bila moja rečenica. To nije tako. Normalno da mi je sve pomešano, normalno da mi je teško i zato mi je teško bilo kada mi je on rekao kako je uopšte nisam tužna, kao da sam ja došla ovde kao neki rijaliti igrač ne znam ja zbog čega, da mi nije stalo, da sve glumim i tako dalje. Ja vrlo dobro znam kako se osećam. Ne mogu da kažem da ga ne volim... - rekla je Kija.

- Meni se iskreno se*e. Polazi, idemo odavde. Molim te, kreni za mnom. Ne zanimate me više - rekao je Sloba Luni, a njih dvoje su otišli u izolaciju.

Printskrin: TV Pink

Sva]a Slobe i Kije:

VIDEO: Luna: Mene ova pesma podseća na Veljka:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    15. april 2018 | 14:15

    Pa ljudi budimo realni, ko bi pozelio zenu kao sto je Kristina Kija Kockar??? Zena koja ti je podrska u pinkovim zvezdama, zena koja organizuje glasanje za tebe, zena koja radi I zaragjuje , zena zbog koje si proputovao I video maltene pola sveta, pa se zato mozda I dva puta vencao, a na tebi bi bilo samo da ides da treniras , dopisujes sa drugim devojka po drustvenih mreza, I izlazis I uzivas dok ona radi. Slobo stvarno te razumem I bas vidim da si prosao kroz " pakao" ovih pet godina sa ovakvom zenom 😉

  • Pravda

    15. april 2018 | 01:26

    Da li je realno?Koja je privilegija da Sloba napusti pitanja novinara po drugi put i niko ne reaguje a Dusica opominje prosli put Saru kija sedi za stolom a veceras Bana zato sto je u kuhinji. A za ovo dvoje nista. Sramota

  • MMP

    15. april 2018 | 01:50

    Kazu kako je Sloba narusio instituciju braka.Ja pitam kakav je to brak koji se sklapa i ocekujes nesto od njega kad se sklopi kako kazu Sloba i Kija da su ziveli u braku kao brat i sestra i da je on njoj bio najbolji prijatelj.Zna se zasto se brak sklapa,sigurno ne iz ovih odnosa i razloga.Takav brak je je i vodio do jedne granice a posle do kraha.Kija kao jaka zena,bar se tako predstavlja,ne moze da shvati ili podnese da je otavljena,pa posle toliko vredjanja i ponizavanja i Slobe i njegovih roditelja sta moze ocekivati,ljubav,pomirenje.Pa Slobo nisi valjda toliko lud.Glavu gore zivi svoj zivot sa svojom Lunom volite se i budite srecni jer to i zasluzujete.Kija je pronasla svoju srecu sa Andrijom i ne mora ga vise brukati sa svoim ponasanjem ako ga voli.Zivot ide dalje i prihvatis ga takav kakav je i manje lep i lep.Zelim im oboma srecne zivote svakom sa svojim voljenim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA