Lažovčina, a ja ne želim da progovorim! Nakon što su pobegli od Kije, Sloba i Luna pobesneli, isprozivali Kristinu i ostale (VIDEO)

Luna i Sloba nisu mogli da sakriju koliko su iznervirani posle Kristininog priznanja da još voli svog muža

  • 84

Nakon što su sinoć pobegli od Kije koja je priznala da još voli Slobu, Radanović i Đoganijeva su u izolaciji pobesneli zbog Kristine.

Kiju su pitali da li voli Slobu: Kristina je otvorila dušu, a posle njenih reči Radanović i Luna su napustili Belu kuću (VIDEO) (FOTO)

Osim što su pričali o Kiji, njima dvoma su se opasno zamerile i Zorica Marković i Miljana.

- Žena se nakačila. kako je bre, nije sramota - rekla je Luna, a Sloba je dodao:

- Moja stvar je što neću da progovorim... ne želim. Se*e mi se više od svih - iznervirano je konstatovao Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Opterećena žena, i ona i Miljana, budale, gledajte svoja posla - nastavila je Luna.

- One su mi najmanji problem, ova lažovčina - poručio je Radanović.

Printskrin: TV Pink

- Seti se šta sam ti rekla jutros kako će da bude - napomenula je Luna, a Radanović je ustao i besno procedio kroz zube:

- Trideset puta sam vam ovde glumio obezbeđenje, i niko nikad nije rekao: "Sloba branio", nego: "Ti si si napao ovog, onog". Mrš je*em vas u usta!

Bežanje i razgovor Slobe i Lune:

Video: Sve seks akcije Slobe i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macha

    15. april 2018 | 10:40

    Produkcijo reaguj!!! Dokle Sloba moze da boravi u izolaciji? Treba i on da bude direkno nominovan zbog krsenja pravila, a onda jedno od njih veceras napolje!!!!!!!!!

  • K

    15. april 2018 | 10:20

    Sloba ima neizlecive komplekse i svojim postupcima dokazuje koliko je nevaspitan,ogranicen,ne podnosi kritiku i agresivno reaguje.Zloba i Lunja ili parodija na ljubav.

  • Sanja

    15. april 2018 | 12:19

    Kija je vrlo lepo juce rekla Milanu sve o Slobi.Sloba je jedan beskicmenjak kojeg je ona dovela u Beograd iscupala iz bede i gurala da postane nesto da se necim bavi u zivotu.Sloba bezi od istine iskompleksiran svojom proslosti i zivotom jer je seljober sve sto je video u zivotu video je zahvalhujuci Kiji prvi put je leteo sa njom video more sa njom i da ne nabrajam on se stidi da ona to ne iznese pred svima jer to je prava istins.Svi u Zrenjaninu znaju ko je on i staje i pre i sada!!Kija je sto se toga tice cista,a njemu neka je bog u pomoci pred samim sobom jer od sebe ne moze pobeci.Jadan ja on muskarac!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA