Đilkošu seljački, zveknuću te kad se ne budeš nadao! Svađa između Zorice i Žutog se ne stišava, obezbeđenje sve vreme dežura! (VIDEO)

- Kad se najmanje budeš nadao zveknuću te, meni nije problem da izađem napolje! - urlala je Zorica

  • 14
Zorica i Žuti svađa, Printskrin: Youtube

Nakon žestoke svađe između Zorice Marković i Radosava Stefanovića Žutog koja se dogodila prošle noći zbog toga što je Žuti podigao Zoričin krevet kako bi ona prestala da hrče, ni danas se situacija nije smirila, pa su nastavili svađu.

Zorica je osula gomilu uvreda i pretnji na račun ovog zadrugara, dok je on pokušavao da joj objasni da nije želeo da je probudi, međutim na kraju je izgubio živce, pa je izbio opšti haos.

Slobini fanovi su moji, on ih nije ni imao! Luna u svađi sa Miljanom poklopila Radanovića! (VIDEO)

- Ti ćeš da mi dižeš krevet metar odozdo?! Da nisi tražio možda tvoju svesku što su ti ukrali?! Dripče jedan! Nedmoj da mi se obraćaš! Kunem ti se, samo da znaš jednu stvar, ti si jedna budala seoska ja to znam! Kad se najmanje budeš nadao zveknuću te, meni nije problem da izađem napolje! To što ti misliš da si lud to je ovolicno koliko sam ja luda, a starija sam od tebe, baba bih ti mogla biti! - urlala je Zorica.

Zorica i Žuti se svađaju, Printskrin: Youtube

- Jedini je problem što sam dobar prema svima - zaključio je Žuti.

- Ti se praviš da si dobar! Aplaudira ti selo, ovo će se godinu dana prepričavati! - rekla je Zorica.

Miki upao u WC minut posle seksa Lune i Slobe, pitao Đoganijevu da li je "završila", a o njenom odgovoru svi bruje! (VIDEO)

Malo guza, malo kukovi, hopa-cupa... Trudna Miljana vežba kraj bazena! (VIDEO)

- Lopove jedan matori! - rekao je Žuti.

- Dobi ti kadar preko Zorice Marković, seljački đilkošu! Ovde ćeš na*ebati od mene, ja idem kući, zapamti, budeš li mi se još jednom obratio! - zapretila je Zorica.

Pogledajte svađu Zorice i Žutog:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA