Sve je smešno naspram moje ljubavi prema Slobodanu! Kija odgovorila na pitanje da li je Andrija izmišljeni dečko! (VIDEO)

Kija Kockar objasnila je posle priznanja da voli Slobu svoj odnos sa Andrijom, o kojem se priča mesecima unazad

  • 66

Već danima se u Zadruzi priča o Kijinom i Slobinom odnosu, Kristininom nervnom slomu, priznanjem da voli Slobu, razgovorom sa Lunom i ostalim "detaljima", pa se o tome priča povela i prethodne noći, kada je Bane zatražio od Kockareve da objasni ko je Andrija. 

Prvo je Miljana započela temu, a zatim se Bane nadovezao pitanjem:

- Čuo sam da je Andrija tvoj izmišljeni dečko, da ti je to ustvari prijatelj kojeg si ti zamolila da ti glumi dečka, pa me zanima šta je s tim - rekao je, a budući da je potom dodao i kako ispada da joj "periodično nije dobro", Kija je objasnila svoje zdravstveno stanje i detaljno opisala kako se oseća zbog Slobe.

Andrija se oglasio nakon Kijinog priznanja da još uvek voli Slobu

Kija o Slobi i Andriji, Printskrin: TV Pink

A zatim je odgovorila na Banetovo pitanje i objasnila i odnos sa Andrijom.

- Andrija postoji, da. On je nešto sasvim drugačije i nema nikakve veze s ovim što se desilo, niti sa tim što ja osećam prema Slobodanu. Normalno da je meni sve smešno, jer on i ja smo tek počeli i onda sam ja ušla ovde. Ne mogu da računam ovaj period, jer nismo jedno pored drugog. Meni je sve smešno naspram ljubavi koju osećam prema Slobodanu. I ne mogu da poredim te dve stvari. Ne kažem da to ne može da preraste u nešto više, ali kad izađem. On je razuman dečko, zna da sam ja provela pet godina sa njim i da sam bila u braku (i da sam još uvek). Ja se nisam ovde ponovo zaljubila, samo sam rekla naglas šta osećam - rekla je Kija.

A evo kako su Sloba i Luna reagovali na Kijinu izjavu:

Sloba i Luna dok Kija odgovara na pitanje, Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak:

VIDEO: Goga Sekulić prati Zadrugu i pita se zašto Sloba nije postupio kao muškarac

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saas

    28. april 2018 | 11:12

    Kija umislila da je dobar reziser pa ispala ona smesna. A vrh svega je kako je sa lakocom promenila pricu i dokazala da je naj bolje da se bavi ugostiteljstvom jer je za reziju glupa. Drago mi je sto je svoje ostrascene fanove spustala ispod svake crte normalnog rasudjivanja i objektivnosti . Sara do pobede.

  • Vesna

    28. april 2018 | 10:10

    Muka mi je kad procitam njene izjave...izbacite je i posaljite joj kuci honorar zbog kojeg je i usla......svi koji nju podrzavaju su isti kao i ona.....bacajte pare i gledajte nevidjene gluposti.....usput lupajte minuse svima koji su protiv ovog skakavca!!!!!!!!!

  • kofer

    28. april 2018 | 11:00

    Kraljica. Rijaliti dugo nece imati ženu igraca ovako inteligentnog i dominantnog.Ona je zivi dokaz sprovodjenja one izreke : "Kad ti zivor da limun - napravi limunadu " ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA