≫ 

Nikad viđene slike Kije i njenog tate: Ovako su izgledali srećni dani, dok je živeo sa njom (FOTO)

Kristina Kija Kockar je sa majkom Nadicom i tatom Milošem živela do svoje desete godine

  • 51

Za Kristinu Kiju Kockar današnji dan je tragičan, iako ona još ne zna šta se dogodilo. Kako je Telegraf prvi saznao, Kiji je danas preminuo otac, Miloš Kockar (69)

Poznato je da Kija i njen tata nisu bili u dobrim odnosima, i da godinama nisu razgovarali. Njen otac nije se slagao ni sa njenim ulaskom u Zadrugu, dok ju je majka Nadica Zeljković oduvek u svemu podržavala.

Godinama nisu pričali, a ono što je Kija poslednje rekla o svom ocu sada tera suze na oči

Kiji danas neće biti saopšteno da joj je otac preminuo: Evo ko će joj i kada reći najtužniju vest

Kristinu je majka dobila dok je bila u vezi sa njenim ocem koji je tada bio oženjen, te iz tog razloga dugo nije želeo da prizna Kiju za ćerku. Na kraju je to učinio, a o Kijinom ulasku u Zadrugu rekao je sledeće:

- Uopšte me ne interesuje njeno učešće u rijalitiju. Verujte mi da to ne gledam, ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram oko toga da li će boraviti u toj kući ili ne, na to nisam mogao da utičem - izjavio je ranije.

Kija je nedavno doživela blagi nervni slom, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon godina nerazgovaranja, iako su oboje živeli u Zrenjaninu, Kija i njen otac napokon su se pomirili kada ga je Kristina posetila u bolnici pre ulaska u rijaliti. Na žalost, to je bilo kratkog daha.

Sve je smešno naspram moje ljubavi prema Slobodanu! Kija odgovorila na pitanje da li je Andrija izmišljeni dečko! (VIDEO)

Na fotografijama do kojih smo došli u posed, majka Nadica, otac Miloš i mala Kija slavili su zajedno prve rođendane, budući da su do njene 10. godine živeli svi zajedno.

Kristina Kija Kockar slavi rođendan sa roditeljima, Foto: Telegraf

Evidentno je da je Kija kao mala odrastala u sreći i roditeljskoj ljubavi, čemu svedoče i fotografije do kojih smo ekskluzivno došli, a na kojima je Kija sa mamom i tatom.

Mala Kristina Kija Kockar sa tatom, Foto: Telegraf

Malo starija Kija u krilu svog tate, Foto: Telegraf

Kijin otac, kako je i sama rekla u Zadruzi, njenog muža Slobodana Radanovića nikada nije upoznao. Ispričala je kako je izgledao njen susret sa ocem, pre nego što je ušla u rijaliti (ušla je 18. novembra, prim. aut).

- Jedina osoba kojoj sam imala problem da oprostim je moj tata. Pred ulazak sam četiri sata bila u bolnici... Moj tata je oženjen jednom Hrvaticom, i dalje je zvanično u braku sa njom. I on je sa njom napravio ugovor o izdržavanju kako bi mene lišio svega. A to nije njegovo nego dedino, da je deda to znao, poludeo bi. Tata ima restoran, dvosoban stan, perionicu, kuću... Ja sam jedino dete u porodici, toliko mi je to jadno - izjavila je Kija, koja se sa ovim teško nosila.

Tužnu vest da joj je preminuo tata, Kiji će sutra (u nedelju) saopštiti kuma Vanja i majka Nadica, koja se sutra vraća iz Holandije, gde je otišla kod Kijinih sestara.

Kristina Kija Kockar, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte Kijin intervju pred ulazak u Zadrugu:

VIDEO Goga Sekulić o Kiji Kockar:

(I. Cicović, B. Bajić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti samo je*an

    29. april 2018 | 00:23

    Kija je rajska duša... Koliko treba da budeš zao i pokvaren, da i u ovakvim trenutku pišete negativne i zlobne komentare protiv Kije... Na žalost, svima će se dogoditi u životu tragični trenuci .... Tada treba prepoznati iskrene prijatelje, koji razumeju vašu tugu... Mrziteljima nema pomoći..... Kija izdrži, svi smo uz tebe... Ne računam ono malo zlobnika kojima ništa nije sveto....

  • xxx

    28. april 2018 | 23:17

    Sada tek svi za Kristinu,neka pobedi!!!!!!!

  • XX

    28. april 2018 | 23:58

    Kija kraljice izdtzi nije lsko koliki dplet losih stvari,a razvod boli kazu psiholozi skoro kao i smrt clana porodice!!To je i sama Anabela pricala ali samo kad se njoj desavalo,ali kad je Kija upitanju to izgleda ne vazi!!Izdrzi i glavu gore budi jaka!Zadruga ce proci ti ces izvuci za sebe najbolje vredna si i pametna i za tebe nema zime!!A vi ce tek da vide svoj pad!!Svim❤ te volimo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA