≫ 

Kija nakon svega priznala da je spremna da oprosti Slobi prevaru sa Lunom! (VIDEO)

Lepi Mića je ispričao šta jepričao sa Slobom a onda je Kija rekla ono što je sve iznenadilo

  • 37

Nakon burnog dana za Kristinu Kiju Kockar, kada joj je majka Nadica saopštila da je Kijin tata Miloš Kockar preminuo, Kija je sve vreme bila sa suprugom Slobom Radanovićem.

Sloba je bio sa njom i u trenucima kada je saznala za tužnu vest, ali i kada su se vratili u Zadrugu.

Gagi Đogani se oglasio povodom zbližavanja Kije i Slobe, dve osobe optužio za njihovu bliskost, pa brže-bolje izbrisao objavu! (FOTO)

Kijin još uvek zakoniti suprug nakon svih dešavanja i smrtnog slučaja od svoje devojke Lune Đogani tražio je pauzu u vezi, što je mnoge zadrugare nagnalo da pomisle da će Sloba i Kija dati još jednu šansu svom braku.

Mića prepričava svoj razgovor sa Slobom, Printskin: Youtube/ZadrugaOfficial

Lepi Mića pričao je sa Slobom na ovu temu, a onda je do detalja Kiji ispričao šta je razgovarao sa Slobom.

- Sad sam pričao sa njim i rekao sam mu ti dobro znaš  na čijoj sam ja strani. On se smeje. Ja mu kažem da sam sa tobom razgovarao, da ga ti voliš. Ja kažem u životu svi greše, u životu si ti napravio grešku, šta te briga šta će ko da kaže. Grešili ste oboje, sedite ko ljudi ako imaš emociju prema njoj, a ona ima prema tebi sto posto onda slušaj mene pomirite se, ako nemaš, nemoj to da radiš, nemoj to da radiš iz nikakvog sažaljenja. On je ćutao. On kaže "Mića, treba mi par dana, u neku tačku da gledam, da ništa ne govorim". Ja sam mu rekao nema tebe šta da bude stid, svi greše u životu tebi je put tvoja žena. Ako izađeš odavde sa  njom zajedno ti se vraćaš svojoj kući znaš gde se vraćaš, u drugoj kombinaciji ti ne znaš gde ideš. To ti je moj savet ko prijatelju - ispričao je Mića Kiji.

Kija i Mića razgovaraju, Printskin: Youtube/ZadrugaOfficial

- Znao on to sve. On stalno to ne može da kaže sve što misli i oseća... - odgovorila mu je Kija.

- Pa reći će, polako. Ne možeš ga sada lomiti. On je meni sada rekao stvari koje su jasne ko dan. Ako sam ja njemu rekao da se vrati tebi i to sam ovako fino rekao "Slobo, ako imaš emocije, ti i ona popričajte kao ljudi, ako imate emocije onda se izmirite i vratite jedno drugom. Ako nemate, nemoj. I nemoj da joj se vraćaš iz sažaljenja, nije ona invalid rada". Rekao sam mu ono što si ti meni rekla u garderoberu da si došla da se boriš za svog muža  - prepričavao je Mića svoj razgovor sa Slobom.

Kija je pomno slušala šta priča Mića, Printskin: Youtube/ZadrugaOfficial

- Ja tebi sve ovo govorim da izađeš kao što ti je cilj svega. Tebi neće biti ni bolje ni loše, ako neko doživi dobro ili loše. Šta tebe boli ku*ac. tebi je poenta da vratiš svog muža. To je tvoja životna borba. I tu su svasredstva opravdana. Zapamti. Tu nema stida - rekao je Mića.

- Nema. On je moj muž imam legitimno pravo od zakona i od Boga - rekla je Kija.

Kako je tekao njihov razgovor pogledajte u videu ispoid:

VIDEO: Seks, laži i Zadruga: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibi

    30. april 2018 | 11:46

    Makar na 1 dan, da vidimo Lunci u ulozi ostavljene devojke. Da je pitamo da li i dalje ostaje pri tome da nista lose nije uradila...

  • Jjk

    30. april 2018 | 11:48

    Kija kraljica!!!

  • amrica

    30. april 2018 | 14:33

    Ma da se bori za svog čo"jeka, bori i izbori! Koliko je žena prešlo preko prevare iiihhhhhhh. Da su sve svoje muževe prepuštale ljubavnicama pola brakova bi popucalo. Svog čovjeka nikom ne treba prepuštati ni u kom slučaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA