≫ 

Kija u suzama čestitala tati rođendan, a onda je Sloba sa knedlom u grlu uputio poruku svojoj porodici i prijateljima! (VIDEO)

Kija je čestitala tati rođendan, a Sloba je sve ljude pozvao na sahranu Miloša Kockara

  • 33
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Prvo pismo, proglašenje novog vođe, okupilo je zadrugare za stolom, a Kija je pre čitanja istog ustala u želji da se svima zahvali što su bili uz nju.

Međutim, nije mogla da izdrži da se ne zaplače, i to na pomen rođendana njenog oca koji bi danas, u ponedeljak 30. aprila napunio 69 godina.

- Hvala svima koji su bili uz mene, prvenstveno Slobodanu... Ja želim da izjavim saučešće porodici Kockar i mojoj majci, i da čestitam rođendan mom tati... - počela je Kija, a onda su krenule suze.

- Danas bi mu bio 69. rođendan... Hvala svima što ste bili uz mene, i Velikom šefu koji je bio tu. U četvrtak će tek biti sahrana... Ne znam što se čeka dugo, verovatno zbog tih praznika, ali... Hvala još jednom, svi što ste došli i prišli - rekla je Kija.

Sloba je porom ustao, pa se sa knedlom u grlu obratio porodici i prijateljima.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja bih želeo da Izjavim Kristinoj porodici i Kockarovoj saučešće i da kažem svim mojim prijateljima, porodici, svim članovima, da bih voleo, ko god može da ispoštuje i u moje ime i u svoje ime da dođe, da ispratimo njenog tatu onako kako to dolikuje - poručio je Sloba.

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zenica

    30. april 2018 | 13:00

    Da... To je ta vječita uloga roditelja (bez obzira na medjusobne odnose) da čini dobro svojoj djeci za života,pa i nakon toga... U ovom slučaju,možda jedan brak ipak ima šansu da opstane,a da se dvoje mladih ljudi "resetuju" i dobro razmisle gdje su griješili da bi taj brak bolje funkcionisao u budućnosti... Uspomena na roditelje najbolje se čuva poštenm postupcima u životu... RODITELJ = INSTITUCIJA DOBRA !!!!

  • Ana

    30. april 2018 | 15:29

    Moralisti dosta bre!!!Gledajte svoje zivote!!!Svako ima pravo da pogresiNjihov zivot,njihov brak je samo njihov.Ovo postade nacionalni problem.Imate li zivote.Sta god i kako god odlucili njihova je stvar.Zelim Vam puno srece jer je zasluzujete oboje!

  • Ccc

    30. april 2018 | 15:30

    Tako je Slibo.Pomozi Kiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA