Kijina mama ne želi da vidi Slobu na sahrani Kristininog oca!

- Ona njega voli, ali ne treba da mu daje priliku - kaže Nadica Zeljković za Telegraf

  • 61

Majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković, šokirana je jučerašnjim ponašanjem Slobe Radanovića prema njenoj ćerki i ne želi da ga vidi na sahrani Kijinog oca Miloša, u četvrtak u Zrenjaninu.

Kija je juče, na dan tatinog rođendana, imala ozbiljan razgovor sa Slobom, a nakon njegovog priznanja da voli Lunu, pozlilo joj je i ukazana joj je lekarska pomoć. Kija se od sinoć nalazi u jednoj privatnoj klinici (pročitajte OVDE)

Hoću da izađem, dosta mi je svega! Kija pobesnela na Slobu, vikala da je svi puste na miru, plakala pod jorganom! (VIDEO)

Kija je juče razgovarala sa Slobom, nakon čega joj je pozlilo, Printskrin: TV Pink

Sve ovo pogodilo je Kijinu mamu, pogotovo što je pre toga izgledalo kao da su Kija i Sloba izgladili sve odnose i kao da je moguće da čak dođe i do pomirenja, te je usled svega što se izdogađalo rekla kako ne želi da vidi Slobu na sahrani Kijinog tate.

- Ne želim da ga vidim nakon što je mom detetu i na taj dan otežao i poneo se ovako. Ona njega voli, ali ne treba da mu daje priliku, jer je posle svega ovoga nije zaslužio - kaže Nadica misleći na jučerašnji važan i tužan datum za Kiju i njenu porodicu.

Kijina majka je prekjuče odmah sa aerodroma otišla da saopšti Kiji da joj je umro tata, Foto: Marko Jovanović

Inače, Sloba se juče u tajnosti čuo sa roditeljima, što je kasnije tokom sastanka isplivalo u javnost, a nakon toga je vidno promenio ponašanje prema Kristini. Više o tome pročitajte OVDE

VIDEO: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni

(I. Cicović, B.Bajić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Če

    1. maj 2018 | 15:48

    Mnogi od nas van Zrenjanina će doći na sahranu.Mnogi od nas su doživeli slične sudbine,gubitak jednog od roditelja, ma kakvi odnosi bili između njih je težak udarac.KIja je borac za ljubav,za moral,za instituciju BRAK.Zato je podržavamo i za to smo uz nju i sada.

  • Putin R.S

    1. maj 2018 | 14:38

    Pa i vas dve njegov brat ne zeli da vidi na istom. Bice haos

  • Ira

    1. maj 2018 | 17:04

    Covek je ozenjen bio ,ova zena je ljubavnica i odkud joj pravo da pored njegove zive zene brani ljudima odlazak na sahranu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA