Andrija otkrio kako se osećao kada je na sahrani zagrlio Kiju, pa iskreno rekao da li je voli!

Na sahrani Kijinog oca Miloša svi su gledali u Andriju Lazovića, iščekivajući trenutak kada će se sresti oči u oči sa Kristinom

  • 44
Andrija Lazović na sahrani Kijinog oca, Foto: Telegraf

U četvrtak, 3. maja, u Zrenjaninu je sahranjen Miloš Kockar, otac Kristine Kije Kockar, a sahrani je prisustvovao i Andrija Lazović.

Kija i Andrija su se posle dužeg vremena ponovo sreli, a iako je situacija među njima nerešena ovaj trenutak bio je pun emocija, pošto je Kiji značilo prisustvo i podrška svih bliskih ljudi.

Andrija na sahrani nije davao izjave, a mi smo ga pozvali dan kasnije, kada su se utisci sabrali. Lazović nam je iskreno rekao kako se osetio kada je posle toliko meseci video i zagrlio Kiju, da li će je čekati i da li je voli.

- Zagrlio sam je... Mnogo mi je bilo drago što sam je video, a krivo mi je samo što nisam duže mogao da ostanem sa njom. Ali dobro, za dvadesetak dana izlazi iz Zadruge, tako da ćemo se videti. Razmenili smo par rečenica sada kada smo se sreli, ali to neka ostane između mene i nje, ne bih da otkrivam - kaže Andrija za Telegraf.rs.

Kija na očevoj sahrani, Foto: Telegraf

Ono što je sve zanimalo, naročito nakon Kijinog priznanja pred milionima ljudi da i dalje voli svog muža Slobu, jeste da li Andrija voli Kiju, ili je ipak odlučio da ostanu prijatelji. Upravo to smo ga i pitali, a njegov odgovor sasvim je jasan.

- Pa sve vam govori to što sam juče bio tamo, što sam bio uz nju i želeo sam stvarno da joj budem podrška - kaže Andrija.

Kija na očevoj sahrani, Foto: Telegraf

Kada je u pitanju susret sa Kijinim suprugom Slobom Radanovićem koji je bio uz Kiju sve vreme, Andrija kaže da nema određeno mišljenje o njemu.

- Ja njega nikada ranije nisam sreo, nismo se upoznali. Nemam neko određeno mišljenje o njemu, jer ga ne poznajem - zaključio je Lazović.

VIDEO: Kijin i Andrijin zagrljaj na sahrani njenog oca

(d.bukovcic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • May

    4. maj 2018 | 18:39

    Ozbiljan lik bre ovaj Andrija,faca...za razliku od Mede brunde Radanovic :-)

  • goxy

    4. maj 2018 | 17:59

    Ne bi volela da bude sa Slobodanom nezrelim deckom ona je vredna ,radna sta ce joj bilo ko da ga vuce na ledjima.Andrija je vec nesto drugo kulturiska decko ,gospodin ,sposoban lepo im stoji kada se smeju ,treba da proba sa njim!

  • malena

    4. maj 2018 | 20:39

    Svaka tebi cast moj crnogorcu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA