≫ 

Luna rekla Slobi da raskida sa njim, izbila neviđena svađa! (VIDEO)

Sloba je rekao da više ne želi da trpi uvrede i teške reči, te da se sa Kijom svađao sa razlogom, za razliku od svađa koje ima sa Đoganijevom

  • 91

Luna Đogani i Sloba Radanović raskinuli su danas nakon 8 meseci veze!

Đoganijeva je uletela u sobu i rekla Slobi da se ipak predomislila i da će na Zadrugovziji 3 pevati sa Banetom Čolakom, nakon čega je izbila svađa.

Totalno ludilo! Kija i Sloba zajedno pevaju na Zadrugovziji 3, evo koju pesmu su odabrali! (FOTO)

Luna je počela da napada Slobu kako se promenio i kako "nema mu*a da raskine sa njom", nakon čega je rekla da ona raskida sa njim i da joj momentalno razdvoji krevete. Međutim, ipak se vratila i nastavili su priču.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ti da si neki ti bi došao i pitao bi mene kao svoju devojku sa kojom si bio osam meseci: Ljubavi, da li želiš da pevaš sa mnom? Ti misliš da sam ja glupa, ali nisam nimalo. Poslednje što želim je da napravim sebe jadnicom. Ti sve što želiš je da udovoljiš sebi - rekla je Luna.

- Rekla si da nećeš da pevaš, a sad odjednom hoćeš sa Banetom! - rekao je Sloba.

- Ti to hoćeš! Evo, završili smo! Pomeri svoj krevet, ja ti želim svu sreću i da se vratiš na staro. Uništio si mi život, ovo nikad nije trebalo da se desi, nikad! - završila je Luna.

Sloba je rekao Luni da po ko zna koji put sluša uvrede, i da više ne želi da bude na lekovima i da se trese.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ti mene napadaš zbog reči koje si ti meni rekla! - odbrusio joj je Sloba.

Potom je rekla da odmah razdvoji krevete, a onda i da nema potrebe jer neće uopšte spavati blizu njega.

- Ti mene ne možeš da lažeš, ja ti u očima vidim šta želiš. Ovde sam dala sve od sebe osam meseci. Ja ću da skupim muda za sve ovo vreme kad ti ne umeš, završili smo. Odvoji mi krevet! U stvari, neću više ni da spavam tu! - vikala je.

Međutim, kroz nekoliko trenutaka vratila se kod Slobe.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Znaš kakav je život mogao da ima pored mene?! Da sanja! - rekla je Đoganijeva njemu i Goci Džehverović.

- Svaki put kad se iznerviraš i kad popiješ ti meni svašta govoriš! Napadaš me zbog reči koje si ti izgovorila - rekao je Sloba.

- Neću više da se svađam, nemam snage. Ne pada mi na pamet da pijem bromazepame i da se tresem ovako, da slušam sve to što mi danima pričaš - reka je Sloba.

- Ja ti pričam? A pre mene, nisi se svađao?! Kad nekoga uvrediš to znači da ga ne voliš, je l'?! - pitala je Luna misleći na svađe sa Kijom.

- Imali smo svađe, ogromne. Ali imali smo razlog za to, a ti i ja nemamo razlog!  Napadaš me bez razloga - rekao je Sloba.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Počela si da me uzimaš zdravo za gotovo, zato što sam ja takav, ja dopustim sve... - rekao je Radanović.

- Ako ja za 8 meseci nisam tri dana razumevanja zaslužio, kad su mi najviše trebala... - dodao je.

- Nemoj da se nerviraš više ni zbog čega! Nisam nikad želela da te povredim - spustila je loptu.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna je ipak ostala na krevetu da priča sa Slobom, pošto očigledno ipak ne želi da raskine sa njim i možda ga olako prepusti Kiji.

Ostaje da vidimo kako će se ovo završiti, a podsećanja radi, pre svađe Lune i Slobe, Kija i Sloba odlučili su da zajedno pevaju na Zadrugovziji 3, nakon što je Luna odbila da učestvuje (više o tome OVDE).

Kasnije se predomislila, pošto joj je Bane Čolak rekao da on iz inata ne bi odustao. Luna i Bane pevaće zajedno na Zadrugovziji 3.

Pogledajte kako je izgledao raskid Lune i Slobe:

VIDEO: Sve seks akcije Slobe i Lune

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilinka R.

    5. maj 2018 | 16:11

    Za svoje 43 godine po prvi put gledam jedno ljudsko bice kako place i jeca, a ne osecam ni mrvu zaljenja prema njoj. Ne ponosim se time, ali ovo sto je ova devojka radila i uradila u prethodnih osam meseci izvlaci iz posmatraca bes i negativna osecanja. Znam da nije kriva ona vec majka sa svojom nemoralnom podrskom, ali ja, neka mi Bog oprosti, ne mogu da je zalim. Naprotiv.

  • Dzoni

    5. maj 2018 | 16:45

    ON tebi unistio zivot?!Unistila si ti njima zivot,unistila si njega!!Koliko puta je povredio ruku zbog tebe?Bruko,jadnice,pacenice jadna.Ostaces sama,odbacena od svih.

  • realista

    5. maj 2018 | 15:45

    ja navijam samo za dobar show....da budemo iskreni:zadruga bi bila mrtva bez ova 3....videlo se na dan sahrane...kada nisu bili u zadrugu, bolje receno bez kije i slobe, ova treca je lezela i onako po ceo dan....„jedva cekam“....veceras kada budu pitanja novinara...kad sloba cuje sta je sve iza njegova ledja govorila....kada bude cuo sta je sve lagala glumila itd.kako se ponasala pred ostalih cimera ,sta je pricala njima, a sta slobi...nadam se da ce telegraf pitati pitanje koje bas du udaraju....sto slobe nezna o tome nista...jes nacuo nesto ali luna uvek nadje da ga farba....da nezaboravimo...luna je ta koja kao raskinula a sloba da samo 3 dana odmori🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA