≫ 

Kija proučavala Luninu kutiju pred Slobom, svaku sliku i ljubavnu poruku, pa onim što je izgovorila šokirala sve! (VIDEO)

Na kutiji su se nalazile Slobine i Lunine slike i poruke, a Kristina je sve dobro pregledala

Kristina Kija Kockar uzela je Luninu kutiju koju je Đoganijeva dobila od njenih i Slobinih fanova, a na kojoj su njihove fotografije i ljubavne poruke. Sve to radila je pred Radanovićevim očima, dok je on ležao na krevetu.

Kija je dugo, dugo zagledala kutiju, dobro proučila svaku sliku i poruku koja se nalazi na njoj, a onda...

- Preslatko. Stvarno preslatko...

Printskrin: TV Pink

Prvo slavi sa ljubavnicom, a onda sa mnom! Kija i Sloba se setili da im je za 9 dana godišnjica braka, a onda je počelo prepucavanje (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

- Piše "iz ovog će izaći nešto veliko", da... Go*no iz mog du*eta - rekla je besno Kija, očigledno u naletu ljubomore, budući da je na kutiji bilo puno zajedničkih trenutaka njenog još uvek zakonitog supruga i Lune Đogani.

Pogledajte Kijinu reakciju:

VIDEO: Susret Kije i Andrije na sahrani njenog oca Miloša Kockara

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S&L

    6. maj 2018 | 00:18

    Pa to je gospodjin recnik, a takvi joj i fanovi, samo niske udarce zadaju,po porodici i deci. A sto se kutije tice, ona samo moze da masta o istoj, jer sta bi i stavili na nju? Mozda one hvalospeve o S,koje je po twiteru kacila davne 2014.god,da joj salje evrice,mazi,pazi i opere sudove...Jedino ga tad i hvalila..ili jos bolje one slike sa Ficom iz hotela ili iz kupatila gde se gola kupa. Sad me je inspirisala da joj uradim jednu i posaljem u Simanovce za rodjendan.

  • Vanga

    5. maj 2018 | 23:52

    Videcete Sloba ce se uskoro pomiriti sa Lunom i cim se pomiri ovoj ce da pozli pa ce da povraca odjednom ili pravi scene. Za divno cudo sad joj je super, kako joj sad nije lose pitam se.

  • Cokolada

    5. maj 2018 | 20:41

    Carica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA