≫ 

Kija pred zoru otkrila šta se desilo između nje i Slobe pred izlazak na binu, a onda je spomenula hitan razvod! (VIDEO)

- Meni niko nije verovao kakav je on, evo, vreme je pokazalo. Svi koji su bili na njegovoj strani meni su prilazili i govorili mi da sam bila u pravu - kazala je Kija u razgovoru sa zadrugarima

  • 45
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Posle spektakularnog nastupa Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića na Zadrugoviziji 3 Radanović je pobesneo jer se posvađao sa Lunom Đogani koja mu je rekla da ju je ponizio time što je nastupio sa ženom. Nakon toga, Sloba je govorio da je razočaran time što je publika u studiju Luni skandirala "Uaaa!", dok su prilikom Kijinog izlaska na scenu skandirali njeno ime.

Sloba nije bio prisutan kada su on i Kija dobili čak tri nagrade, a kada mu je Kija po povratku u kuću uručila ono što mu pripada, odbio je da uzme, dok je novac podelio pojedinim ukućanima.

Sloba napustio Zadrugoviziju, pobesneo jer su Lunu izviždali, a kad je Kija donela nagrade uradio je nešto što je sve šokiralo! (VIDEO)

Kiji nije bilo jasno zbog čega se tako poneo, što je rekla i Marku Miljkoviću, Sanji Stanković i Jovani Tomić.

- Mogu da kažem da sam ja dala sve od sebe - rekla je Kija.

- Ti si bila super, stvarno! - dodao je Marko.

- Ne govorim za nastup, nego za sve stvari. Ja mu titram, da on bude raspoložen... Trebala sam da kažem: "Marš bre!" Rekao mi je: "Ajde ti da izađeš prva na binu da vidiš reakciju publike", reko: "Dogovorili smo se da izađemo zajedno. Hoćeš ti da izađeš prvi da vidiš tvoju reakciju publike?", on kaže: "Hoćeš ja sad da odustanem? Mene boli ku*ac!" I izašli smo, a pre toga je bila svađa u bekstejdžu - kazala je Kija.

- Bilo je stvarno top, usaglašeni ste bili prilično - zaključio je Marko.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pogrešila sam tekst. Samo želim da završim sa njim... - rekla je Kija.

Nakon razgovora sa Markom Miljkovićem, Kiji su prišle Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, koje su dale podršku Kiji, i osudile Slobin potez.

Kako je meni bilo kad sam ja došla ovde svi su govorili da je Sloba dobrica, a da sam ja loša? Hoću da objasnim samo da je on mutav, uopšte nije dobrica! Vreme je pokazalo... - tvrdila je Kija.

- Ovu nagradu ste osvojili ti i Luna, niko više! - rekla je Matora.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Sloba je pre napuštanja studija imao intervju zajedno sa Kijom, a sada je ona ispričala šta se dešavalo iza kulisa što kamere nisu zabeležile.

- Krivo mi je... Mislim, okej. Profesionalno kažeš da ti je bilo super... Bio je jako ironičan, kad su ga pitali da li očekuje pobedu, on je odgovorio: "Pitajte bolje nju". Ja sam bila u fazonu da smo mi pobednički tim! Znači, možemo samo zajedno! Pokušavam da ga izvučem iz ovoga, a on je sav ironičan. Brate, čak i da jeste zbog mene, ne znam...nebitno, treba da ti bude drago. Ne znam da li ima takav kompleks od mene da tako pljuje - bila je razočarana Kija.

- Ja ne mogu da verujem da tako upoznaš osobu koju ne možeš da prepoznaš! - rekla je Sanja.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Meni niko nije verovao kakav je on... Evo, vreme je pokazalo. Svi koji su bili na njegovoj strani meni su prilazili i govorili mi da sam bila u pravu. Ja sam njemu u kombiju rekla da kad se vratimo može slobodno da vrati krevete, ja ću da urgiram da se ubrza razvod. On se meni tu inati i onda smo se utišali, pa smo se opet posvađali... - rekla je Kija.

Potom je otkrila šta joj je rekao pred izlazak na binu.

- I onda je rekao da ja izađem prva da vidimo reakciju publike. Hteo je da vidi da li će i meni reći: "Uaaa!". Mislio je da će to reći isto kao što su i Luni... Kad smo završili ja mu se izvinjavam što sam pogrešila tekst...ja kao malo dete. Imala sam tremu, pokušavala sam da mu to objasnim i evo, rekao mi je: "Mrš!"- ispričala je Kija.

Pogledajte šta je Kija rekla o nastupu sa Slobom na Zadrugoviziji:

Susret Kije i Andrije na sahrani:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lažov mali

    8. maj 2018 | 12:41

    Juri ga sve vreme da se pomire a okolo ga pljuje, sta je ovoj zeni?!

  • Vanja

    8. maj 2018 | 14:48

    Bas naprotiv! Svako ko je upoznao Kiju kroz ovaj rijalitiji, a da je pri zdravoj pameti, je promenio misljenje o citavoj ovoj situaciji. Kad pomislim da sam drvlje i kamenje bacala na Slobu...trebalo je ovu sebicnu, ja, pa ja, furiju i mutikasu izdrzati 5 godina! Skidam mu kapu. I svaka cast na stavu, sto nije dozvolio da ga ona svojom glumom izmanipulise.

  • Kumce Gambino

    8. maj 2018 | 12:38

    Ćero i ti i Luna i Sloba ste jos premladi i prebalavi ili vam u produkciji pisu scenario po kome igrate...kao deca hocu da piskim necu da piskim.Alo devojko glumis zrtvu prevare,preljube,a ovamo neki Andrija,pa Andrija ovo Andrija ono,pa slike sa njim tokom braka i posle Slobinog ulaska u Zadrugu.Pa cekaj malo ko tu koga zajebava.Nego ti si igrac produkcije,kao i ono dvoje,da nije te price realno Zadruga ne bi opstala kao rijaliti,nema teme inace,a da nije vas i da ti nisi usla mogli su posle dva meseca da zakljucaju kapiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA