≫ 

Ona ga guši, zašto vam je glupo da to priznate?! Cakana žestoko odbrusila Slobinoj sestri usred emisije! (VIDEO)

- Luna oseća strah da će se on vratiti Kristini. On oseća krivicu ali i ne može pet godina tek tako da izbriše, oseća sažaljenje, čovek je od krvi i mesa - rekla je Slobina sestra

  • 21
Cakana i Slobini brat i sestra, Printskrin: TV Pink

Prošle noći u studiju su gostovali brat i sestra Slobe Radanovića, a sa njima i pevačica Dragica Radosavljević Cakana. Oni su komentarisali Slobin odnos sa Lunom Đogani i ustanovili da Đoganijeva guši Radanovića, nakon ovoga Cakana je bez dlake na jeziku dala svoje mišljenje o njima.

Progovorio pop koji je venčao Kiju i Slobu! Evo šta kaže o njima i kakve utiske nosi sa venčanja o kojem osam meseci bruji Srbija! (VIDEO)

- Luna oseća strah da će se on vratiti Kristini. On oseća krivicu ali i ne može pet godina tek tako da izbriše, oseća sažaljenje, čovek je od krvi i mesa. To je ljudski sa njegove strane. On će uvek staviti sve ispred sebe - rekla je Slobina sestra Mirjana.

Brat i sestra Slobe Radanovića, Printskrin: Youtube

- Meni je ovo toliko dosadno više. Ona (Luna) uvek vrti istu priču kako je ona zaljubljena, kako se to njoj nikad nije desilo... Pa kad da ti se desi?! Sa 12 godina?! Ne shvata da ona njega guši! Ona stvarno njega guši, ja ne znam što je vama glupo da to priznate. Ne može ona da se takmiči sa ženom sa kojom je bio pet godina. Zamislite kad izađu napolje i kad krene taj njihov život. To je sad već davljenje iz straha njenog - rekla je Cakana.

Dragica Radosavljević Cakana, Printskrin: Youtube

- Ja koliko sam upućena ona je njemu rekla da ga pušta - dodala je Mirjana.

- Da, i uporno se vraća - rekla je Minina majka Ivana.

- Nije tačno, uopšte da ga je pustila! - zaključila je Cakana i dodala:

- Sloba mora da bude jasan i glasan! To je moja zamerka... Nije se izjasnio, nije jasan - rekla je Cakana sa čime su se složili i Slobini brat i sestra.

Pogledajte šta su Cakana i Slobini brat i sestra rekli o vezi Lune i Slobe:

Luna jedva čeka da prođe sahrana Kijinog oca:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nale

    14. maj 2018 | 14:03

    Cakana je dobro sve objasnila.Radanovici treba da se stide sto ogovaraju Kiju a uzdizu Lunu.

  • goxy

    14. maj 2018 | 16:56

    Bravo Cakana za sve !!Realna zena skroz!Brat i sestra ko pali sa marsa !Mozda im Draginja pusta elektrosokove, oni ne gledaju ali sve znaju!

  • Bane49

    14. maj 2018 | 20:15

    Brat i sestra došli iz... da nešto kažu... Ali, ''advokat'' Cakana im nije dala prilike... Vodila je glavnu rec... RUŽNO + TUŽNO + ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA