≫ 

Pogledima govorili više od reči: Sloba prvo pevao Kiji, a onda su zaplesali uz jednu od najlepših narodnih pesama (VIDEO)

Sloba i Kija su tokom njene rođendanske žurke bili bliskiji nego ikada za svih ovih sedam meseci koliko su zajedno u Zadruzi

  • 16
Sloba peva Kiji, Printskrin: TV Pink

Žurka povodom Kijinog 29. rođendana počela je još u ponoć, a još uvek zakoniti supružnici Kristina i Sloba bili su nerazdvojni i bolje su se slagali nego ikad!

Osim što su vodili dugačak i pre svega emotivan razgovor dok su zajedno čitali rođendanske čestitke i gledali poklone (pogledajte OVDE), Sloba je bio više nego raspoložen, a u jednoj pesmi se posebnim stihom obratio direktno Kiji.

Luna na kapiji molila da izađe iz Zadruge posle Kijinog i Slobinog razgovora, on joj odbrusio, okrenuo se i vratio kod Kristine! (VIDEO)

Slobu i Kiju pogodila pesma, Printskrin: TV Pink

U pitanju je pesma Zorice Brunclik "Rođendana dva", a kako ju je Sloba pevao Kiji i kako je ona reagovala, pogledajte u videu:

Njih dvoje su tokom žurke i zaplesali, i to uz prelepu "Božanstvenu ženu" Miroslava Ilića...

Kija i Sloba zaplesali uz "Božanstvenu ženu", Printskrin: TV Pink

Kija u ponoć izašla u beloj haljini! Evo kako joj je Sloba čestitao i šta mu je posle dugog zagrljaja rekla! (FOTO)

A emotivan ples supružnika pogledajte ispod:

Samo nekoliko sati ranije Miki Đuričić je pobegao iz Zadruge (pročitajte OVDE), a šta je rekao odmah po izlasku u video poruci pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA