To je bolest! Kija žestoko prokomentarisala Gagijev odlazak u kuću Slobinih roditelja (VIDEO)

- Oni su bacili udicu na njega, oni neće da popuste! Vidiš ovaj je išao kući kod roditelja - nadovezao se Lepi Mića na Kijine reči

  • 18
Kija, Mića i Ana komentarišu Slobu i Lunu, Printskrin: TV Pink

Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Kristine Kockar i Slobe Radanovića, nakon koje je pevač odlučio da zamoli svoju devojku Lunu Đogani da mu da drugu šansu da ispravi sve i da ponovo obnove svoju vezu.

Društvene mreže gore, svi šokirani! Luna i Sloba se pomirili, pa završili u wc-u! (VIDEO)

Kija je bila u šoku nakon što je Slobodan po povratku iz emisije Amidži šou Luni odneo čokoladu, iako je obećao da neće komunicirati sa njom, a upravo zbog toga je i došlo do rasprave i Kijinih suza.

Nakon toga, Kija je sa Lepim Mićom i Anom Korać prokomentarisala celu situaciju.

- On je mene povredio, rekla sam da mi se više ne obraća. Ne može tako da se ponaša prema meni... - rekla je Kija.

Kija priča o Slobi i Luni, Printskrin: TV Pink

- Oni su bacili udicu na njega, oni neće da popuste! Vidiš ovaj je išao kući kod roditelja. To je bolest. Zamisli da ode tvoj tata, a ti nečija ljubavnica?! - rekao je Lepi Mića.

To su boleštine... Otišli su kod njega, a ona je ljubavnica - potvrdila je Kija.

Pogledajte kako su Kija, Mića i Ana prokomentarisali Gagijev odlazak kod Slobinih roditelja:

Slobi treba Luna, a ne Kija, jer nakaza ide sa nakazom: Tijana Ajfon oštro o ljubavnom trouglu u Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PP

    30. maj 2018 | 14:28

    Ti Kija NEMAS PRAVO DA PRICAS DA JE NESTO BOLEST. BOLEST je da ti 2 dana posle smrti oca pevas, igras i veselis se kao da se nista nije desilo. BOLEST je da slavis godisnjicu braka koji je propao 8 meseci pre toga. BOLEST je da slavis godinjicu braka sa muzem koji ce posle toga da se vrati ljubavnici i to sve na tvoje oci. BOLEST je da ti posle svakodnevnog ponizenja koje dozivljavas jos samu sebe ponizavas trceci za Slobodanom. BOLEST je da ti imas ljubavnika a Lunu nazivas ljunavnicom. Do sutra bih mogao da nabrajam tako da ti NEMAS PRAVO DA PRICAS STA JE BOLEST jer skoro svaki tvoj postupak vredja inteligenciju svakog normalnog coveka i u svakoj normalnoj glavi TO JE BOLEST.

  • Seka

    30. maj 2018 | 15:28

    E pa lepa moja sama si kriva sama si sebi pljunula u lice bila si moj favorit al vremenom tvoje ponasanje mi je totalno ohladilo...imala si Andriju dobar decko al si i njega pogazila a ocigledno se vidi da sloba gaji vise osjecanja prema luni nego prema tebi...ti ga mnogo nepitas vise stvari radis i pricas na svoju pamet...

  • Istina boli

    30. maj 2018 | 14:13

    I tvoja majka je bila ljubavnica, Kijo draga. I to ona koja je ozenjenog coveka hvatala na dete. Dvadeset godina nije hteo da te prizna, njegova sramota, ali donekle i razumem - nije zeleo dete sa ljubavnicom. I nikada nije ni pokusavao da ostavi svoju zenu zbog Nadice. Nadica je bila bas prava afera. Luna je mnogo vise od toga, a ti se tesi da je samo ljubavnica. Mica je, naravno, po ko zna koji put potvrdio da mu inteligencija nije jaca strana. Retko glup covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA