≫ 

Sanja nakon žestoke svađe gađala Đeksona šoljom, a onda se gušila u suzama! (VIDEO)

- Kako te nije sramota da to kažeš znajući da sam ja kroz to prošla - rekla je Sanja kroz suze

  • 6
Printskrin: TV Pink

Prošle noći došlo je do žestoke svađe između Andrijane Radonjić, Sanje Stanković i Nemanje Đerića Đeksona. Tokom rasprave Andrijana je sve vreme spominjala kako zna neke stvari vezane za Sanju, a tiču se njenog privatnog života, pa je više puta nagovestila svojoj nekadašnjoj drugarici da je ne vuče za jezik kako ga ne bi razvezala.

Nakon ovoga novinar je pitao Andrijanu čime to ucenjuje Sanju.

- Ja ne želim da dođe do onoga što je došlo danas, da ona meni kaže da sam ja ološ, mutava... Ja nikad u životu ne bih dozvolila sebi da kažem nešto o njoj - pravdala se Andrijana.

Andrijana, Printskrin: TV Pink

Sanja je zatim rekla da je pre pet godina imala jako tešku životnu situaciju, za koju je Andrijana znala i da je upravo na to mislila tokom svađe.

- Postoji nešto. Sram da te bude, znaš kroz šta sam prošla. Meni se jedna situacija desila 2013. to zna Andrijana i rekla sam Matoroj. Zbog te stvari koju ja psihički nisam prevazišla i išla sam iz greške u grešku, zbog te situacije koja se dogodila. Ja nemam snage da to kažem. Kako te nije sramota da to kažeš znajući da sam ja kroz to prošla. Tu sam se ja izvukla zahvaljujući mom bivšem dečku - pričala je Sanja jecajući. O čemu se radi pogledajte OVDE.

Sanja, Printskrin: TV Pink

Nemanja Đerić Đekson se potom umešao u raspravu i rekao da njegova devojka Andrijana nije mislila na to, nego na natpise u novinama.

Nakon ovoga Sanja je pobesnela, pa je gađala Đerića šoljom, a potom je plakala i jecala, prilikom čega joj je i pozlilo.

Sanji pozlilo nakon svađe sa Andrijanom i Đeksonom, Printskrin: TV Pink

Pogledajte svađu Sanje, Andrijane i Đeksona:

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica

    3. jun 2018 | 10:35

    Rekoh li ja da Sanja svake subote pravi buku, trazi razlog za svadju. Pa onda na kraju patetika, suze, jadna ja. Nemojte mene da izbacite. A kad bude izasla, ovoj Jovani nema spasa. Sutnuce je za sedam dana. I prace se sve vreme. Jadna devojka.

  • 🤔

    3. jun 2018 | 10:21

    Folirantkinja!Nista ne razumem kam mrmlja!Devojka ne zna da prica!

  • Rule

    3. jun 2018 | 10:44

    Kako ova Matora uvijek ima zgodne djevojke. U cemu je kvaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA